~* ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : free counters

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2010 ΙΟΥΛΙΟΣ *

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 :

Έξω κούκλα και μέσα πανούκλα


Πολλές φορές έχουν ακουστεί παράπονα και καταγγελίες για το φαινόμενο της εξαπάτησης των τουριστών μέσω του Διαδικτύου. Άλλη εικόνα βλέπει στην οθόνη του υπολογιστή του ο υποψήφιος τουρίστας, και άλλη είναι η πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει, όταν φτάνει η ώρα να κοιμηθεί στο δωμάτιο που έκλεισε.

Η Μαριάνθη Δασκαλοπούλου είναι δικαιούχος δελτίου του κοινωνικού τουρισμού. Πήρε, λοιπόν, από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας το δελτίο της και το έντυπο που την ενημέρωνε για τις συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Όταν επέλεξε τον προορισμό της, ένα γνωστό ξενοδοχείο στη Μύκονο, αποφάσισε να δει κάποιες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του. Δείτε τις φωτογραφίες που είδε και εκείνη, για να «απολαύσετε» αμέσως μετά την ιστορία.

Η εικόνα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις φωτογραφίες, ήταν μια χαρά και στην ιστοσελίδα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είναι 4 αστέρων. Η κα Δασκαλοπούλου μίλησε με τον υπάλληλο της ρεσεψιόν, ο οποίος τη διαβεβαίωσε για ένα ονειρικό επταήμερο με φουλ έξτρα παροχές. Η συμφωνία έκλεισε, η Μαριάνθη Δασκαλοπούλου έστειλε προκαταβολή και μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της έφτασε στο ξενοδοχείο στις 21 Ιουνίου για 7 διανυκτερεύσεις.

Δυστυχώς, οι υποσχέσεις των υπαλλήλων του ξενοδοχείου και οι περιγραφές στο βιβλίο - οδηγό του Υπουργείου Εργασίας απείχαν μακράν από τη σκληρή πραγματικότητα... Σύμφωνα με την κα Δασκαλοπούλου, κατά την άφιξή τους στη ξενοδοχειακή μονάδα και με το που άνοιξαν την πόρτα του τρίκλινου δωματίου τους, ήρθαν αντιμέτωποι με μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που τους είχε περιγραφεί. Σχισμένες πετσέτες, έντονη δυσάρεστη οσμή, που γινόταν αισθητή από την είσοδο του ξενοδοχείου, σκουριασμένο μπάνιο, έλλειψη ειδών υγιεινής, διαλυμένα παράθυρα, με μερικά από αυτά στον χώρο σερβιρίσματος του πρωινού να είναι ακόμα και σπασμένα, είναι μερικές από τις εικόνες που μας μετέφερε η κα Δασκαλοπούλου και τις οποίες μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλε.

Όταν η οικογένεια παραπονέθηκε στους υπαλλήλους της ρεσεψιόν, εκείνοι περιορίστηκαν στο να τους εξηγήσουν ότι αδυνατούν να διορθώσουν την κατάσταση από τη στιγμή που το ξενοδοχείο αποφασίστηκε να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους των εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού και κάτω από την πίεση του Υπουργείου Εργασίας! Η κα Δασκαλοπούλου ενημέρωσε για την ταλαιπωρία της και τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Τουρισμού και τον Ε.Ο.Τ, για να λάβει ως απάντηση τη διάψευση των όσων η ίδια με την οικογένεια της έζησε, καθώς οι αρμόδιοι εμφανίστηκαν απόλυτοι, υποστηρίζοντας ότι αποκλείεται να ισχύουν τα όσα λέει. Β.Ε.

Ακούστε την καταγγελία της Μαριάνθης Δασκαλοπούλου.-


****

****

Το απολαυστικότερο γεύμα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010, 12:11

Ο καλύτερος τρόπος για να τρως καρπούζι...Πηγή: thebest.gr

Αρόλιθος Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό Arolithos Traditional Cretan Village

Αρόλιθος Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό Arolithos Traditional Cretan VillageΑρόλιθος, Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό, στη περιοχή Τύλισσος Ηρακλείου


******http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/19-2010.html ,
****