~* ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : free counters

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 09 Απριλίου 2014

Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  09  Απριλίου  2014  :

Καλημέρα, με πολύ Αγάπη!!! Μαύρη κούπα (χαρτιά)
Για σήμερα, ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας, να εκφράσει την Αληθινή του Φύση!!!
Ας επιτρέψουμε, να είμαστε συνειδητά η Αγάπη, σε εκδήλωση στον Κόσμο μας και ας ακτινοβολήσουμε το Φως, που όλοι φέρουμε μέσα μας!!!
Κι είναι απλός ο τρόπος..... φερόμαστε σε όλους και όλα με τον ύψιστο βαθμό Αγάπης, Αποδοχής και Σεβασμού, που θα θέλαμε κι εμείς να λαμβάνουμε από τις σχέσεις μας και τις επαφές μας από τον περίγυρό μας και από τους άλλους!!!
Ο Ιησούς Χριστός είπε να βλέπουμε τον Ίδιο στο πρόσωπο καθενός, που συναντάμε ή αλληλεπιδρούμε..... ας επιλέξουμε σήμερα, να το κάνουμε πραγματικότητα!!!
Και μόνο η πρόθεσή μας, μεγιστοποιεί τα δώρα, που φέρει στη ζωή μας αυτή η απόφαση!!!
Ας Αγαπούμε όσο περισσότερο μπορούμε τους άλλους, έτσι μόνο θα Αγαπήσουμε Αληθινά τον εαυτό μας και θα νιώσουμε μέσα μας και γύρω μας, την Αγάπη όλου του Σύμπαντος!!!
 "Δεν είσαι μια σταγόνα του Ωκεανού!!!
Είσαι ολόκληρος ο Ωκεανός σε μια σταγόνα!!!"
Ρουμί

***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ    και  άλλα :
 
Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ    ΚΑΛΑΜΑΤΑ Παραλία

 

 Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


                  ΠΑΡΑΛΙΑ -ΛΙΜΑΝΙ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

***   Γ. Αργυράκης: «Τα παράπονά σας στην κυβέρνηση για το σκουπιδοεργοστάσιο»         
   
«Τον τελικό λόγο έχει η κυβέρνηση και το ΥΠΕΚΑ. Εκεί να διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι. Αν η κυβέρνηση, για τους δικούς της λόγους πει “όχι δεν το κάνω το εργοστάσιο για τα σκουπίδια εκεί”, το θέμα έχει τελειώσει. Δεν είναι η Περιφέρεια αυτή που λέει “όχι, θα το κάνω με το ζόρι”».
Αυτά απάντησε, μεταξύ άλλων, χθες ο νέος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Γιάννης Αργυράκης, ερωτώμενος για τις αντιδράσεις που υπήρξαν το Σάββατο στην Καλλιρρόη, αποδέκτης των οποίων ήταν και ο ίδιος.
Σε άλλο σημείο, πάντως, είπε πως «αν ισχύουν αυτά που καταγγέλθηκαν, προφανώς δεν μπορούν να πάνε τα σκουπίδια στην Καλλιρρόη».
Χθες ήταν η πρώτη ημέρα που ο κ. Αργυράκης ανέλαβε τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη και μία από τις πρώτες του ενέργειες ήταν να καλέσει σε σύσκεψη τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.
  Με τις υπηρεσίες
Όπως ανέφερε, στην πρώτη αυτή θεσμική συνάντηση γνωριμίας αναλύθηκαν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.
Διευκρίνισε δε, ότι ο στόχος δεν αλλάζει και όλοι, αιρετοί, υπηρεσιακοί παράγοντες και υπάλληλοι, πρέπει να αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Επίσης, ζήτησε από κάθε διευθυντή αναφορά για την υπηρεσία του, ενώ σε επόμενη σύσκεψη εργασίας με κάθε Διεύθυνση και Τμήμα ξεχωριστά θα αναλυτική ενημέρωση για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν.
Νωρίτερα το πρωί ο κ. Αργυράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΝΜΕΣ, όπου υπέβαλε δήλωση παραίτησης από την αμοιβή του ως προέδρου της εταιρείας, η οποία ανέρχεται σε 600 ευρώ μηνιαίως. Η θητεία του ως προέδρου της ΑΝΜΕΣ λήγει έπειτα από 2,5 μήνες, στο τέλος Ιουνίου.            
  Στην κυβέρνηση
Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες εναντίον του ιδίου και της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιρρόη, ο κ. Αργυράκης είπε ότι δεν ήταν δημοκρατικό, αλλά αντιδεολογικό, να μην τους δοθεί ο λόγος για παρέμβαση, ενώ μίλησε για «ομάδα» ανθρώπων που αντιδρούν και διαμαρτύρονται:
«Η αρμοδιότητα της Περιφέρειας ήταν να εκφράσει τη γνωμοδότησή της για την ΜΠΕ. Η Περιφέρεια έχει κάνει σημαία της να λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια, δεν έχει κάνει σημαία ότι ντε και καλά πρέπει να πάνε στην Καλλιρρόη. Το πού θα πάνε τα σκουπίδια, το έδειξε η διαβούλευση, η πρόταση και οι όποιες εγκρίσεις. Το Περιφερειακό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ, αλλά το αν το εργοστάσιο θα γίνει στην Καλλιρρόη είναι απόφαση κυβερνητική. Δηλαδή, το ΥΠΕΚΑ, ο πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς σε τελευταία ανάλυση και οι υπουργοί του θα αποφασίσουν αν θα ολοκληρωθεί και θα εξελιχθεί η μελέτη.
Αν ισχύουν αυτά που καταγγέλθηκαν, προφανώς δεν μπορούν να πάνε τα σκουπίδια εκεί. Αν, λοιπόν, οι κάτοικοι νομίζουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και λένε ψέματα οι υπηρεσίες, ας απευθυνθούν στο ΥΠΕΚΑ και την κυβέρνηση να μην εγκρίνει και να μην επιτρέψει την εγκατάσταση. Εμείς δεν αποφασίζουμε για το αν είναι σωστό ή όχι. Εμείς γνωμοδοτήσαμε θετικά και είπαμε ότι η ΜΠΕ καλύπτει αυτές τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει συνολικά το έργο. Τον τελικό λόγο και την αποφασιστικότητα έχει η κυβέρνηση και το ΥΠΕΚΑ, Ούτε μπαλάκι πετάμε ούτε τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Άρα, οι κάτοικοι πρέπει να απευθύνονται στην κυβέρνηση. Αν η κυβέρνηση για τους δικούς της λόγους πει “όχι δεν το κάνω το εργοστάσιο εκεί”, το θέμα έχει τελειώσει. Δεν είναι η Περιφέρεια αυτή που λέει “όχι θα το κάνω με το ζόρι”».
Της Βίκυς Βετουλάκη

***   Σε απεργιακό κλοιό και η Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο)         
    
Σε εξέλιξη βρίσκονται και στην Καλαμάτα οι απεργιακές κοινητοποιήσεις με δυο παράλληλες συγκεντρώσεις και πορείες . Η μια είναι αυτή του ΠΑΜΕ στην πλατεία 23ης Μαρτίου όπου αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία μέχρι το κτήριο του ΙΚΑ στην Καλαμάτα και η άλλη είναι αυτή στο Εργατικό κέντρο της Καλαμάτας με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ όπου και αναμένεται να κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης.  Video: 1.- http://youtu.be/jXK1CFLvFUk  , .-
 
***  «Κατασκήνωση» τσιγγάνων στο Πάρκο του ΟΣΕ
 Έντονα ήταν τα παράπονα κατοίκου στην περιοχή του Πάρκου του ΟΣΕ, από την καθημερινή, όπως μας είπε, τα τελευταία δύο χρόνια επίσκεψη τσιγγάνων. Κάθε μεσημέρι, περιέγραψε, θα δεις απλωμένα ρούχα, σκουπίδια και ακαθαρσίες από τη διαμονή τους στο χώρο. «Πληρώνουμε εμείς στο Δήμο τέλη για να καθαρίζουν τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες από τους τσιγγάνους; Κάθε μέρα το Πάρκο βρωμά», διαμαρτυρήθηκε. Β.Β. - 
 
***   Το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων για την Καλαμάτα         
           
Ξεκινά από τη Μεγάλη Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.
Το ωράριο αυτό έχει ως εξής:
Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 8:30-14:00 17:30-21:00
Μ.ΤΡΙΤΗ 8:30-14:00 17:30-21:00
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 8:30-14:00 17:30-21:00
Μ.ΠΕΜΠΤΗ 8:30-14:00 17:30-21:00
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30-15:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 8:30-17:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ ΚΛΕΙΣΤΑ 
 
***  Εκδήλωση για το θηλασμό και τα πρώτα στερεά γεύματα ενός μωρού          
           Μια ξεχωριστή εκδήλωση ετοιμάζουν η εθελοντική ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Μεσσηνίας και το Κέντρο Διατροφολογίας το προσεχές Σάββατο, 12 Απριλίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο χώρο του δεύτερου, Γιατράκου 1Α.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει η μαία Αγγελική Χριστοπούλου για τις πρώτες 40 μέρες του θηλασμού και τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, ενώ ο διατροφολόγος Παναγιώτης Αλεξόπουλος για την ομαλή εισαγωγή στερεών τροφών στα βρέφη.   Π.Μπ.  
 
***  Στις 12 Απριλίου η 20ή Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής
 Μια κατανυκτική βραδιά θρησκευτικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο του Λαζάρου, 12 Απριλίου, στις 8.00, όσοι προσέλθουν στο ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου θα γίνει η 20ή Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής. Η εκδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο το Σάββατο του Λαζάρου στην Καλαμάτα, τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου και συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας» και το Μουσικό Όμιλο Καλαμάτας «Ορφεύς». Θα πάρουν μέρος: -Μεικτή χορωδία «Αρμονία» Καλαμάτας υπό τη διεύθυνση του Μιχ. Γαργαλιώνη -Μεικτή χορωδία «Musica Sacra» Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Χρ. Παρασκευόπουλου -Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας υπό τη διεύθυνση του Ιβάν Μάτζαρη -Μεικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Καλαμάτας «Ορφεύς» υπό τη διεύθυνση του Ιβάν Μάτζαρη -Το σύνολο εγχόρδων «Flex» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, που θα ερμηνεύσει την εκκλησιαστική Σονάτα Νο 4 σε Ρε μείζονα του W.A. Mozart και θα συνοδεύσει το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο» και τη χορωδία του «Ορφέως». Θα ακουστούν χορωδιακά έργα θρησκευτικής μουσικής Ελλήνων και ξένων συνθετών (Δ. Παπαποστόλου, Ελ. Παπαδημητρίου, Στ. Βασιλειάδη, Θ. Παπακωνσταντίνου, Ι. Καρκάλα, Z. Arcadelt, G. Croce, Ch. Gounod, S. Rahmaninov, Z. Kodaly, D. Bortnianski, J. Gruger, A. Lotti, I. Stainer, A. Krasnostov). - 
 
***   «Φωτιά» στο Δημαρχείο και κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)         
      
  
  
  
  
  
 
Στις 12 το μεσημέρι φωτιά ξέσπασε στο Δημαρχείο Καλαμάτας αλλά και σε διπλανό ξενοδοχείο, μάλιστα στο σημείο υπήρξε και τραυματισμένος που έπρεπε να βγει από το ξενοδοχείο με φορείο με τη βοήθεια ομάδα διάσωσης.
Τελικά όλα κύλησαν ομαλά και ελπίζουμε τέτοια περιστατικά να είναι μόνο σε άσκηση ετοιμότητας, όπως ήταν και σήμερα.  Video: 

Βίντεο  : http://youtu.be/44G_dLkFV5Y  , .-


***  Η συνέλευση του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» χθες στην Καλαμάτα         
   
«Η παράταξή μας, “Πελοπόννησος Πρώτα”, μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης, της διαφάνειας, της δημοκρατικής συμμετοχής. Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε, να γυρίσουμε σελίδα στην Πελοπόννησο και να ανοίξουμε το δρόμο στη μεγάλη ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έχουν οδηγήσει ολόκληρη τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση».
Αυτό ήταν το στίγμα που έστειλε από τη Μεσσηνία  ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης.
Στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, κατά την εναρκτήρια συνέλευση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», ο κ. Βουδούρης εμφανίσθηκε σίγουρος ότι «με τη συστράτευση ευρύτερων αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών, οικολογικών δυνάμεων, με τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση της κοινωνίας, θα νικήσουμε, θα αλλάξουμε τα δεδομένα στην Πελοπόννησο και θα στείλουμε το μήνυμα της ελπίδας και της ανατροπής σε όλη την Ελλάδα».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης παραλλήλισε το «Σύστημα Τατούλη» με τη γενικευμένη αποσύνθεση της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι «και στις δύο περιπτώσεις κυριαρχούν ο αυταρχισμός, ο συγκεντρωτισμός, οι σκοτεινές και αντιδημοκρατικές πρακτικές. Η υπόθεση Μπαλτάκου (είχε κάνει νωρίτερα σχετική αναφορά) αναδεικνύει την αντιδημοκρατικότητα και τις παθογένειες ενός σαθρού πολιτικού συστήματος, στυλοβάτες του οποίου επί δεκαετίες είναι τόσο οι κομματικοί μηχανισμοί που ελέγχουν σήμερα την κυβέρνηση όσο και ο ίδιος ο απερχόμενος περιφερειάρχης».
Ο κ. Βουδούρης παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος της «Πελοπόννησος Πρώτα», με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια:
-Ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με ποιοτικά γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα.
-Ενίσχυση των δυνατοτήτων μεταποίησης στην Πελοπόννησο προκειμένου η προστιθέμενη αξία να μένει στην περιφέρεια.
-Στροφή στον ήπιας ανάπτυξης ποιοτικό, αλλά και θεματικό  τουρισμό με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να υπάρχει διάχυση των κερδών σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Έδωσε ακόμη έμφαση στον ολοκληρωμένο περιφερειακό σχεδιασμό ανάπτυξης και βελτίωσης των υποδομών στην Πελοπόννησο (τρένο, λιμάνια, αεροδρόμιο Καλαμάτας κ.α.),  ενώ ξεκαθάρισε ότι για το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων θα ανατραπούν οι υφιστάμενοι σχεδιασμοί Τατούλη-ΤΕΡΝΑ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη γενιά να δεσμευθεί ότι θα παράγει κάθε χρόνο 150.000 τόνους σκουπιδιών, προκειμένου να εξασφαλίζονται τα κέρδη των ιδιωτών μεγαλοεργολάβων. Για εμάς η διαχείριση των απορριμμάτων ξεκινά όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο από τη μείωση της ποσότητάς τους, με διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση, κομποστοποίηση κ.λπ.».
Ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Νίκος Πατσαρίνος, που επίσης μίλησε στη χθεσινή εκδήλωση, έκανε έναν απολογισμό της θητείας του σημερινού συνδυασμού, σημειώνοντας: «Ο απερχόμενος περιφερειάρχης θέλησε, αφενός, να κάνει την Περιφέρεια “υποκατάστημα” της κεντρικής διοίκησης και, αφετέρου, να την λειτουργήσει ως ιδιωτική επιχείρηση».
Στα έργα και τις ημέρες της απερχόμενης διοίκησης στάθηκε και ο Οδ. Βουδούρης, αναρωτώμενος «σε ποια άλλη Περιφέρεια της χώρας έχουν φύγει πέντε στενοί συνεργάτες του περιφερειάρχη, καταγγέλλοντάς τον. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Τατούλης ότι από τις καταγγελίες αυτές υπάρχουν συγκεκριμένα ερωτήματα, που απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις. Θα αναγκαστεί να τις δώσει».
Το συντονισμό της χθεσινής εναρκτήριας  συνέλευσης της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» έκανε η δημοσιογράφος, απολυμένη της ΕΡΤ, Μαρία Τομαρά. Κατά τη διαδικασία αναγνώστηκε μήνυμα συμπαράστασης και συμπαράταξης του βουλευτή Μεσσηνίας του Σύριζα Θαν. Πετράκου, ο οποίος απουσίαζε στη Φλώρινα.
Με την ίδια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και η ανοιχτή συνέλευση στην Κυπαρισσία, ιδιαίτερη πατρίδα του υποψήφιου περιφερειάρχη. Εκεί, ο κ. Βουδούρης συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο, επικεφαλής του συνδυασμού «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση» και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και τις προοπτικές συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας. 

***  10 χρόνια κάθειρξης στον «αχυράνθρωπο» με τα εικονικά τιμολόγια         
           
ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΑΪΜΟΥ» ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ     Της Βίκυς Βετουλάκη 
Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Αθηναίο ο οποίος ήταν ο «αχυράνθρωπος» που χρησιμοποιήθηκε από τους απατεώνες με τα εκατομμύρια των εικονικών τιμολογίων από αγροτικά προϊόντα και την παράνομη επιστροφή ΦΠΑ. Στο όνομά του είχε δημιουργηθεί η εταιρεία - μαϊμού που εξέδιδε τα εικονικά τιμολόγια για λογαριασμό αγροτών της Τριφυλίας.
Το δικαστήριο, με πλειοψηφία, αναγνώρισε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια λόγω ταπεινών αιτιών και έτσι γλύτωσε τα ισόβια για την κατηγορία που καταδικάσθηκε, αυτή της πλαστογραφίας κατά του Δημοσίου για μεγάλο χρονικό διάστημα και για ποσό ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Τον έπεισαν
Υπάλληλος του ΣΔΟΕ που κατέθεσε χθες για την υπόθεση σημείωσε ότι από την έρευνα αποδείχθηκε ότι η συνολική αξία των πλαστών τιμολογίων που διακινήθηκαν ήταν 6.385 εκατ. ευρώ. Από αυτά θα εισέπρατταν παράνομα 702.000 ευρώ ως ΦΠΑ.
Ο κατηγορούμενος προχώρησε στην έναρξη της εικονικής επιχείρησης στις 18/5/2010 και, όπως ανακάλυψε το ΣΔΟΕ Αττικής, ενοικιάσθηκε μια αποθήκη, για την οποία πληρώθηκε μόνο ένα ενοίκιο. Μετά ούτε χρησιμοποιήθηκε ούτε καταβλήθηκε άλλο ενοίκιο.
Σύμφωνα, επίσης, με τα στοιχεία που βρέθηκαν, ο κατηγορούμενος υπέβαλε φορολογική δήλωση για τελευταία φορά το 2005, ενώ συνελήφθη μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, στην πατρική του κατοικία στο Αίγιο, να διαμένει χωρίς ρεύμα.
Μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ότι οι δύο απατεώνες εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε καφενείο στην Αθήνα και λόγω της πολύ κακής του οικονομικής κατάστασης τον έπεισαν να ανοιχθεί η εταιρεία στο όνομά του, αλλά για νόμιμη δουλειά.
Δεν ήξερε τίποτα
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε πως τότε που τον προσέγγισαν οι δύο απατεώνες ήταν σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση, που έμενε σε μια αποθήκη καφενείου. Αρχικά τον προσέγγισε ένας Αθηναίος, ο οποίος του είπε ότι είναι κάποιοι που ασχολούνται με εμπόριο αγροτικών προϊόντων, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα και έπεσαν έξω. Στην αρχή αρνήθηκε διότι δε γνώριζε καθόλου το αντικείμενο, αλλά μετά πείσθηκε και τον επισκέφθηκαν οι δύο «επιχειρηματίες». Του ανέφεραν ότι γνωρίζουν καλά το εμπόριο με αγροτικά προϊόντα και του ζήτησαν να μπει αυτός μπροστά. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία ύψους 7.000 ευρώ, τις οποίες ρύθμισαν οι δύο «επιχειρηματίες».
Ακολούθως περιέγραψε πως έκανε όλες τις διαδικασίες έναρξης της επιχείρησης στο όνομά του, ενώ απάντησε ότι δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ και πως για την απάτη έμαθε όταν συνελήφθη. Μέχρι τότε νόμιζε ότι η εταιρεία ήταν νόμιμη και δεν υποψιάσθηκε κάτι.

***

Και ο Βασίλης Δικαιουλάκος με τον Παναγιώτη Νίκα (νέα ονόματα)

Τελευταία Ενημέρωση: 09/04/2014 19:20
Άλλη μια μεταγραφή είχαμε στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα, αφού σήμερα ανακοινώθηκε και το όνομα του φυσικού Βασίλη Δικαιουλάκου, δημοτικού σύμβουλου μέχρι σήμερα με τον Θόδωρο Μπρεδήμα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ / ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΜΑΛΑΜΑ - ΤΑΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ, ΣΠΟΝΔΥΛΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΓΑΣ
 
α/αΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
 
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1.     ΚΟΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣΣΥΝΤ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ / ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΓΑΣ
2.     ΜΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
3.     ΧΕΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣΠΥΡΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΙ
4.     ΧΟΧΟΛΗΣ
    
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΑ/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΠΑΤΡΩΝΥΜΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΑ
16
ΑΜΜΟΣ
 
1.ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΙΩΑΝΝΗΣ
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
2.ΚΑΛΥΒΑΣ
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣΥΠ/ΛΟΣ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
17
ΑΡΙΣ

 
1.ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
ΣΥΝΤ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
2.ΦΡΑΓΚΟΣ
 
ΗΛΙΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΓΡΟΤΗΣ
3.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗ

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣΑΝΕΡΓΗ
18
ΒΡΩΜΟΒΡΥΣΗ


 
1.ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΒΡΩΜΟΒΡΥΣΗΣ/ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ
 
2.ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ
 
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
19
ΠΛΑΤΥ
1.ΤΖΑΒΑΡΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΛΑΤΕΟΣ / ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ / ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
2.ΤΑΧΤΑΜΠΑΣΜΙΧΑΗΛΕΥΘΥΜΙΟΣΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
 
3.ΝΙΚΑΣ
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΣΥΝΤ. ΟΤΕ
20
ΘΟΥΡΙΑ

 
1.ΤΖΑΝΝΕΣ
 
ΒΑΣΙΛΗΣΙΩΑΝΝΗΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Π.Ν. ε..α.
2.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
3.ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣΑΝΤΩΝΙΟΣΟΔΗΓΟΣ
4.ΤΑΤΑΡΟΥΝΗ
 
ΑΝΝΑΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
21
ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ

 
1.ΛΙΑΚΕΑΣ
 
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. Μ.ΜΑΝΤΙΝΕΙΩΝ / ΑΓΡΟΤΗΣ
2.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟ

 
ΝΙΚΟΛΑΟΣΠΑΝΤΕΛΗΣΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Μ.ΜΑΝΤΙΝΕΙΩΝ / ΑΓΡΟΤΗΣ
 
3.ΑΓΓΕΛΕΑΣ
 
ΣΑΡΑΝΤΟΣΣΤΑΥΡΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΝ. Μ.ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ & ΑΒΙΑΣ
4.ΠΡΑΣΤΟΥ
 
ΦΙΛΟΘΕΗΙΩΑΝΝΗΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
22
ΛΑϊΙΚΑ

 
1.ΤΣΑΟΥΣΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΛΑΙΙΚΩΝ
2.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΙΩΑΝΝΗΣΣΠΥΡΙΔΩΝΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
3.ΓΕΩΡΓΑΝΑ
 
ΜΑΡΙΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟΙΚΙΑΚΑ
23
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

 
1.ΖΑΓΑΡΕΛΟΣ
 
ΗΛΙΑΣΔΙΟΝΥΣΙΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
2.ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

 
ΣΠΥΡΙΔΩΝΒΑΣΙΛΕΙΟΣΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΣ
3.ΠΟΛΙΤΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΧΡΗΣΤΟΣΑΓΡΟΤΗΣ
 
4.ΓΚΟΥΜΑ

 
ΑΓΝΗΔΗΜΗΤΡΙΟΣΣΥΝ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
24
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

 
1.ΠΕΡΡΩΤΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ / ΑΓΡΟΤΗΣ
2.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕΥΣΤΑΘΙΟΣΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ
3.ΚΑΛΑΘΑΣΣΠΥΡΙΔΩΝΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4.ΓΙΑΚΟΥΜΗ - ΜΑΛΑΠΑΝΗΜΑΓΔΑΛΗΝΗΧΡΗΣΤΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
25
ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ
1.ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΓΡΟΤΗΣ/ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
2.ΠΡΑΣΤΕΛΑΣ
 
ΣΑΒΒΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
3.ΧΟΥΛΙΑΡΗ
 
ΦΡΥΝΗΒΑΣΙΛΕΙΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

***  Η υπόθεση για τα σκουπίδια είναι στημένη, ισχυρίζεται το ΚΚΕ
 
«Την ώρα που πρέπει να οργανωθεί ο αγώνας για να μη γίνει το σκουπιδοεργοστάσιο στην Καλλιρρόη, κάποιοι φλυαρούν, διαλογίζονται και φιλολογούν» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και εξηγεί: «Πάνε παρέα με αυτούς που ψήφισαν στο Πε.Συ. το Δεκέμβρη του 2011 και τώρα, πρόσφατα, στη συνεδρίαση για τη Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων της ΤΕΡΝΑ. Η επιλογή της μεθόδου διαχείρισης, η χωροθέτηση των εγκαταστάσεων, η κατασκευή, η λειτουργία, η συντήρηση, η τιμολόγηση, ακόμα και ο έλεγχος, παραδίδουν τα πάντα στην ΤΕΡΝΑ. Οι καπιταλιστές τύπου ΤΕΡΝΑ νοιάζονται για τη μεγιστοποίηση των κερδών τους και όχι για την υγεία των κατοίκων και το σεβασμό στο περιβάλλον. Γι’ αυτό χωροθετούν δίπλα στα σπίτια μας, πάνω σε σεισμογενές ρήγμα στην Καλλιρρόη, σε γη υψηλής παραγωγικότητας, πάνω σε υδροφόρο ορίζοντα. Φτάνουν στο σημείο να παραποιούν, να αλλοιώνουν και να πλαστογραφούν την εισήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος στο Πε.Συ. για τη ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ και από τις εννιά σελίδες να παρουσιάζουν τις πέντε! Να αποκρύπτουν ότι ακόμα και η Διεύθυνση της Περιφέρειας εισηγείται ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί η ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ, γιατί χωροθετεί πάνω σε σεισμογενές ρήγμα στην Καλλιρρόη, γιατί έρχεται σε πάμπολλα σημεία σε αντίθεση με το δικό τους Περιφερειακό Σχεδιασμό για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Αυτά ήθελε να καταγγείλει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης, Νίκος Γόντικας. Το ήξεραν και γι' αυτό δεν του έδωσαν το λόγο στη συγκέντρωση που έγινε το Σάββατο 5/4 στο Μελιγαλά, γι’ αυτό δεν αντέδρασε κανένας από τους περιφερειακούς συμβούλους εκπροσώπους της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ή όποιων άλλων σχημάτων εμφανιστούν. Άφησαν μόνο να μιλήσει ο εκπρόσωπος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πετράκος και διαβάστηκε μήνυμα του βουλευτή της Ν.Δ. Σαμπαζιώτη. Είναι όλοι τους συνένοχοι. Ψάχνουν φόρμουλα για να περάσουν αυτές οι εγκληματικές επιλογές. Δεν είναι τυχαίο ότι και ο Βουδούρης στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι δε θα ακυρώσει το διαγωνισμό και ότι είναι υπέρ των ΣΔΙΤ». - 

***  Παιδική χαρά στο Πέταλο και κόμβος στους 6 δρόμους στα Καλύβια

 Παγκάκια τοποθετήθηκαν στην παιδική χαρά στο Πέταλο, όπου ολοκληρώθηκε η παρέμβαση του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προέβη σε εργασίες διαμόρφωσης (όπως διάστρωση άμμου, περίφραξη με μεταλλικά στοιχεία και τοποθέτηση πιστοποιημένων οργάνων) στην παιδική χαρά της οδού Αγίων Αναργύρων στο Πέταλο, που δεν είχαν πραγματοποιηθεί λόγω διάλυσης της σχετικής εργολαβίας. Από συνεργείο του Δήμου εκτελέστηκαν, μεταξύ άλλων, εργασίες στη συγκεκριμένη συνοικία για τη διαπλάτυνση της οδού Αγίων Αναργύρων και τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης. Συγκεκριμένα, διαμορφώθηκε ο χώρος δίπλα στην παιδική χαρά και προς τα κατάντη αυτής, επί της οδού Αγίων Αναργύρων, με σκοπό να δημιουργηθεί πάρκινγκ για τα οχήματα των κατοίκων. Στο συγκεκριμένο σημείο κατασκευάσθηκε, επίσης, πεζοδρόμιο για να βαδίζουν με ασφάλεια οι πεζοί. Τέλος, διαπλατύνθηκε η οδός Αγίων Αναργύρων, για να εξασφαλιστεί καλύτερη ορατότητα για τους οδηγούς και άνετη διέλευση των οχημάτων. Επί της οδού Αγίων Αναργύρων, στο σημείο με την ονομασία «Έξι δρόμοι», ξεκίνησε η κατασκευή κυκλικού κόμβου, ώστε να διεξάγεται με ασφάλεια η κυκλοφορία. Επίσης στην περιοχή αυτή κατασκευάζονται πεζοδρόμια. - 

***

***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση  : 

***  Στο Champions League ,  Αύριο 09/04/2014  :
ΜΠΑΓΕΡΝ  Μονάχου - ΜΑΝΤΖΕΡΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ   3-1  , (0-0) .- ^
Τα  γκολ : 57΄  Εβρά ,  59΄ Μάντζουκιτς , 68΄Μίλλερ , 76΄Ρομπέν ,
Κάρτες :  Βίντιτς , Εβρά , Ραφίνχα ,
Μπάγερν Μονάχου (Γκουαρδιόλα):  Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Κρόος, Μίλερ (Πιζάρο), Ριμπερί, Γκέτσε ( Ραφίνχα), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς ,
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μόιες):  Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντις, Εβρά, Φλέτσερ( Χεμαντέζ}, Κάρικ, Βαλένσια(Βαλέτσια ) , Ρούνεϊ, Καγκάβα, Γουέλμπεκ

~ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μαδρίτης  - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1-0  , (1-0)  .- ^
Τα  γκολ : 5΄ Κόκε ,
Κάρτες : Μπούσκετς , Κόκε ,
Διαιτητής του αποψινού προημιτελικού είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάικλ Μάλαρκι και Ντάρεν Καν ,.
Τέταρτος είναι ο Τζέικ Κόλιν και πρόσθετοι βοηθοί οι Μάικλ Όλιβερ, Άντονι Τέιλορ, όλοι από την Αγγλία
Η 11άδα της Ατλέτικο:  Κουρτουά, Χουάνφραν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Αντριάν ( Ντιέγκο ) , Ραούλ Γκαρθία, Νταβίδ Βίγια
Στον πάγκο για τους «ροχιμπλάνκος»: Αρανθούμπια, Μάριο Σουάρεθ, Ροντρίγκες, Άλντερβαϊρελντ, Ινσούα, Σόσα, Ντιέγκο
Η 11άδα της Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μασεράνο, Ζόρδι Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγας (Σάντσες) , Νεϊμάρ, Μέσι
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Μαρτίν Μοντόγια, Πέδρο, Σάντσες, Σονγκ, Αντριάνο Κορέια, Σέρχι Ρομπέρτο, Όιερ
 * Οι  πρώτοι  αγώνες  και  των  δύο  , ..ήταν  1-1  .- !
~* Προκρίνονται  για  τα  ημιτελικά  Ατλέτικο  και  Μπάγερν .-

***  Γεμίζει η φαρέτρα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναργειακό

 Τους τρεις βαθμούς και σίγουρα όχι την εμφάνιση κόντρα στο Αιτωλικού, κρατούν στην Καλαμάτα, ρίχνοντας ήδη την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναργειακό. Σίγουρα ο Μίλτος Γκόφας δεν θέλει να σκέπτεται το ενδεχόμενο να γίνει κάτι ανάλογο και αυτό δείχνει διατεθειμένος να το μεταφέρει στους παίκτες κατά την εξέλιξη της προετοιμασίας. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα έχει σ’ αυτό το ματς πολύ περισσότερες λύσεις, καθώς επιστρέφουν Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος και Πούτσης, που εξέτισαν τις ποινές τους – οι δύο πρώτοι λόγω καρτών και ο τελευταίος λόγω της τιμωρίας από τη διοίκηση – ενώ κάποιες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή έχει ο Οντβόνγκ. Ο έγχρωμος επιθετικός βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφία και να διαπιστωθεί το πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο, όμως είναι πιθανό να προλάβει το ματς, κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει για την περίπτωση του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της θεραπείας του. Το χθεσινό πρόγραμμα είχε πρωινή στο στάδιο, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση να ακολουθούν πιο χαλαρούς ρυθμούς (αποθεραπεία), και τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε πιο έντονες καταστάσεις. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Σκόνδρας, Λιόλιος και Μπελεβέτης, που είχαν πάρει άδεια από τον κ. Γκόφα, όμως αύριο, οπότε και αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.
~** ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ – ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «BULLDOGS CLUB” Παίρνει θέση απέναντι στο θέμα της ρίψης αντικειμένων «ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ» Δελτίο Τύπου απέστειλε χθες στα τοπικά ΜΜΕ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων οπαδών Καλαμάτας “Bulldogs Club” παίρνοντας θέση απέναντι στο θέμα της ρίψης των αντικειμένων, το οποίο έγινε έντονα εμφανές στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη Αιτωλικού… Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Σύνδεσμος κάνει γνωστό ότι δε θα επιτρέψει τη δημιουργία προβλημάτων στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, επιδιώκοντας την απομάκρυνση και την απομόνωση αυτών που δημιουργούν προβλήματα… «Ο Σύνδεσμος θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της πόλης, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα (παίκτες, τεχνικό τιμ) για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί στη δική μας κερκίδα, όπως και τόσα χρόνια, για να στηρίζουμε με τις φωνές μας την προσπάθεια της ομάδας. Είμαστε κατά όλων αυτών που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και κυρίως στους «κακούς» φιλάθλους της κερκίδας, που με τη ρίψη αντικειμένων όχι μόνο δημιουργούν πρόβλημα (αγωνιστικό και τιμωρίας), αλλά μπορεί να προκαλέσουν και σωματική βλάβη στον οποιοδήποτε. Όλοι μαζί, που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της Καλαμάτας, φίλαθλοι, οπαδοί, παίκτες, τεχνικό τιμ, να τους απομακρύνουμε και να τους απομονώσουμε. Αυτοί δεν χωρούν μέσα στην οικογένειά μας». - 

***

***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

  http://www.youtube.com/stamos01 ,      3240   video.-         
http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1711   video .-  
 http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1705  video.-                                                                                                                        
Σύνολον                                                      6656   βίντεο   .-

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2495    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    550 

Arfara Kalamatas Messinias's timeline Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών Μεσσηνίας Αγ. Θεόδωροι , 94 .-

https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI     = «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ .-   94  φίλοι .-
*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014  :  
 

           ΚΑΛΑΜΑΤΑ    ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/27-2014.html  ,  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  27  Μαρτίου  2014 ,-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/28-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 28  Μαρτίου  2014  , Δ΄ Χαιρετισμοί προς  την  Παναγία  μας .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/30-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 31 Μαρτίου 2014  ,
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014  ,
    
       ΚΑΛΑΜΑΤΑ  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/01-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/02-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/03-2014.html , Το αγιάζι ενημέρωσης Πέμπτη 03 Απριλίου 2014  .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  04 Απριλίου 2014  ,
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html , Άρωμα  στην  ενημέρωση  Παρασκευή  04  Απριλίου  2014  .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/05-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Σάββατο 05 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 06 Απριλίου 2014 , .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Ανθολόγιο Ανθολογώντας και γράφοντας Κυριακή 06 Απριλίου 2014 .-
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/07-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Δευτέρα    07  Απριλίου  2014 .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/08-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τρίτη 08 Απριλίου 2014 .-
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/04/09-2014.html , Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  09  Απριλίου  2014 .-
~

   ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ  ΚΟΛΠΟΣ ...ΛΙΜΑΝΙ παραλία
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias/photos_stream ,   =  Οι  Φωτογραφίες μας .-