~* ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : free counters

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 ,foto


Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  , Πέμπτη  19 Απριλίου  2012 foto  :
Το κουνελάκι μας ενημερώνει !  :

~ Την έκπληξη της ζωής τους έζησαν δύο ψαράδες από το Μεξικό όταν ψάρεψαν ένα μεγάλο λευκό καρχαρία με μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων και βάρος περίπου 900 κιλά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.-
 ***

~** Με υπογραφή Βενιζέλου τα υποβρύχια που έγερναν

* «Ομερτά» και στήριξη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το «όλον ΠΑΣΟΚ» αξιώνει, για να αποφύγει την πολυετή κάθειρξη, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, υπογραμμίζοντας τη συλλογική κυβερνητική ευθύνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τη νομική, πολιτική..... συνέχειά του μέχρι και σήμερα. Ο κ. Τσοχατζόπουλος διαθέτει ήδη, ως υπερασπιστικό όπλο, τις ξεκάθαρες δηλώσεις απαλλαγής του από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο για την υπόθεση των αντιαεροπορικών πυραύλων TOR-M1. Το σημερινό ηγετικό δίδυμο του ΠΑΣΟΚ είχε υπογράψει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, το 2004-05, ότι για τους TOR-M1 «δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κυρίους Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως»!
* Ομως, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ), που αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «δημοκρατία», το όνομα και η υπογραφή του κ. Βενιζέλου βρίσκονται σε δύο κρισιμότατα έγγραφα και για το σκάνδαλο των γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214. Συγκεκριμένα:
1. Ο κ. Βενιζέλος συνυπογράφει στις 26 Ιουλίου 1999, ως υπουργός Ανάπτυξης και μέλος του ΚΥΣΕΑ, μία από τις πλέον σημαντικές αποφάσεις για το σκάνδαλο. Πρόκειται για την έγκριση ναυπήγησης των υποβρυχίων με τη συνεργασία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. - ΕΝΑΕ) και των Ναυπηγείων Κιέλου Γερμανίας (εταιρία HDW σε κοινοπραξία με τη Ferrostaal).
* Είχε προηγηθεί η αρχική απόφαση του ΚΥΣΕΑ -ρίζα του σκανδάλου έναν χρόνο νωρίτερα (24 Ιουλίου 1998)-, ενώ με την απόφαση που υπογράφει ο κ. Βενιζέλος εξουσιοδοτείται ο κ. Τσοχατζόπουλος «να ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες και να αναθέσει το πρόγραμμα το ταχύτερο δυνατόν». Σύμφωνα με έγκυρους αμυντικούς κύκλους, θα πρέπει να διερευνηθεί, ευρύτερα, το παρασκήνιο του καλοκαιριού του 1999, καθώς το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε μεν στις 26 Ιουλίου, αλλά η «καθαρογραφή» της απόφασης του ΚΥΣΕΑ και οι υπογραφές του κ. Βενιζέλου και των άλλων μελών του ολοκληρώθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου του 1999. Τι ισορροπίες υπήρχαν και τι συζητήσεις έγιναν στην κυβέρνηση Σημίτη επί δύο μήνες για τα υποβρύχια;
2. Ο κ. Βενιζέλος στις 18 Μαρτίου του 2010, ως υπουργός Εθνικής Αμυνας πλέον (και αφού επί χρόνια ολόκληρα βουίζουν η Ελλάδα και η Γερμανία για τις «μίζες των υποβρυχίων που γέρνουν»), επιβραβεύει πλήρως τις συμβάσεις των υποβρυχίων «Ποσειδών» και «Αρχιμήδης», για τις οποίες κατηγορείται ο κ. Τσοχατζόπουλος. Η σύμβαση «Ποσειδών» αφορούσε την προμήθεια των υποβρυχίων τύπου 214 και η «Αρχιμήδης» (έναρξη διαπραγμάτευσης επί υπουργίας Α. Τσοχατζόπουλου και υπογραφή επί Γ. Παπαντωνίου) τον εκσυγχρονισμό των παλαιοτέρων, τύπου 209, ώστε να προσεγγίσουν τις δυνατότητες των τύπου 214.
* Σύμφωνα με όσα εισηγείται στο ΚΥΣΕΑ (ως κυρίως υπεύθυνος υπό την ιδιότητα του υπουργού Εθνικής Αμυνας) ο κ. Βενιζέλος, οι δύο σκανδαλώδεις συμβάσεις Τσοχατζόπουλου θα πρέπει να τροποποιηθούν «στο πλαίσιο ενός συνολικού διακανονισμού με τα ΕΝΑΕ και την HDW εν όψει και του ευρύτερου διακανονισμού για το μέλλον των ΕΝΑΕ (μετοχικός έλεγχος, διοίκηση κ.ο.κ.)». Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ της 18ης Μαρτίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη περίοδο επαφών με ξένους επενδυτές (βλ. διπλανές στήλες) και ολοκληρώνεται με την εξουσιοδότηση και την ανάθεση ενεργειών και υπογραφής μιας συμφωνίας πλαισίου από τον κ. Βενιζέλο και τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
* Η τροποποίηση-διεύρυνση των συμβάσεων που έγινε όταν ήταν υπουργός Άμυνας το 2010
* Με σκοπό την απόδειξη ότι το σκάνδαλο των υποβρυχίων συνεχίζεται ως σήμερα και ότι δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος (όπως η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αγωνιά να δείξει), ο κ. Τσοχατζόπουλος θα χρησιμοποιήσει και τις εξελίξεις του 2010 που εμπλέκουν τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλο.
* Στις 10 Μαρτίου του 2010 ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης, η υπουργός Ανάπτυξης Λ. Κατσέλη και ο αδελφός του τότε πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου ταξιδεύουν στο Αμπού Ντάμπι και συναντώνται με τον επενδυτή Ισκ. Σάφα.
* Στις 17 Μαρτίου, ο κ. Βενιζέλος (που είχε αποκλειστεί από το ταξίδι) δηλώνει ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος του Σκαραμαγκά και ότι, με ενδιάμεσο τη συμβουλευτική Lazard, συνομιλεί με τη γερμανική ThyssenKrupp «στην οποία ανήκει τώρα η HDW» (σ.σ.: με την οποία είχε υπογράψει ο κ. Τσοχατζόπουλος). Ο κ. Βενιζέλος δηλώνει ότι η ThyssenKrupp «κατέληξε σε μία και μόνη πρόταση» συνεργασίας με τον κ. Σάφα και την επομένη, 18 Μαρτίου του 2010, προχωρεί στην επίμαχη εισήγησή του και στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ...
* Κατόπιν της αποφάσεως του ΚΥΣΕΑ, ο κ. Βενιζέλος προχωρεί τον Οκτώβριο του 2010 (με διαφωνία της Ν.Δ., αλλά με στήριξη από τον ΛΑΟΣ) στον ν. 3885/10 για την απόκτηση των ΕΝΑΕ από τον κ. Σάφα και στην τροποποίηση-διεύρυνση της σύμβασης «Αρχιμήδης» του κ. Τσοχατζόπουλου. Σημειώνεται ότι ο σημερινός υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος αρνείται να καταβάλει χρήματα στα ΕΝΑΕ, απορρίπτοντας τον «νόμο Βενιζέλου» του 2010.
~ Αλέξης Κίσσαβος για την εφημερίδα "Δημοκρατία"
makeleio.gr

~** Δεκαπεντάχρονη έκανε σεξ με αγνώστους που «συναντούσε» στο διαδίκτυο

~ Ανασφαλής και επιζητώντας την προσοχή των αγοριών, η Becky ήταν μόλις 15 χρονών όταν άρχισε να συναντά ξένους που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου με σκοπό το σεξ. Η ιστορία της όχι μόνο δεν είναι σπάνια αλλά η πορεία της και η σεξουαλική διαπαιδαγώγησή της μέσω του ίντερνετ συναντάται όλο και συχνότερα σε κορίτσια της ηλικίας της. Μόνη σε ένα....
 δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν άνδρα που είχε συναντήσει για πρώτη φορά μισή ώρα νωρίτερα, ήξερε πως είναι αργά για να κάνει πίσω. Για έξι μήνες η 15χρονη συζητούσε online με τον «Stuart» τον οποίο είχε γνωρίσει σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών.
* Στο πλαίσιο του διαδικτυακού του φλερτ ο «Stuart», που είχε δηλώσει 24 ετών, της έκανε κομπλιμέντα και της ζητούσε να του στείλει προκλητικές φωτογραφίες. Επιζητώντας απελπισμένα την αποδοχή του εκείνη υπάκουε.
* Όταν πλήρωσε το εισιτήριο του τραίνου για να ταξιδέψει η Becky 200 μίλια και να τον συναντήσει, ήταν προφανές πως περίμενε πως θα έκαναν σεξ. Και παρότι εκείνη δεν ήθελε, πήγε.
* «Μιλούσαμε για κάποιους μήνες και στέλναμε σεξουαλικά μηνύματα. Παρότι έμοιαζε χαζό, το πραγματικό σεξ φαινόταν ως το επόμενο βήμα», αφηγείται η Becky. «Αλλά όταν τον είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘θεέ μου, δεν μοιάζει καθόλου με τη φωτογραφία του!’ Δεν ήταν όμορφος κι έδειχνε μεγαλύτερος από 40 χρονών. Όμως πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ. Ένιωθα νευρική αλλά τελείωσε γρήγορα. Μετά πλήρωσε για το δωμάτιο, χαιρετηθήκαμε στο σταθμό και δεν ξαναειδωθήκαμε ποτέ. Έκλαιγα στο τραίνο της επιστροφής γιατί ένιωθα αηδία για τον εαυτό μου. Η μαμά μου νόμιζε πως ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου όσο έλειπα».
* Ενδεχομένως έπειτα από μία τέτοια εμπειρία να περίμενε κανείς η Becky να μείνει μακριά από τις ιστοσελίδες γνωριμιών, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Της άρεσαν οι όμορφες κουβέντες και τα κομπλιμέντα που άκουγε όταν έκανε διαδικτυακές σεξουαλικές «χάρες» και όλο αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας 5ετους πρακτικής, να κάνει σεξ με αγνώστους που συναντούσε μέσω ίντερνετ.
* Το ενδιαφέρον είναι πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο περιθωρίου στη ζωή της Becky. Προέρχεται από ένα καλό σπίτι, ήταν καλή μαθήτρια. Αυτά την ημέρα. Τη νύχτα έμπαινε σε επτά διαφορετικά σάιτ γνωριμιών, ανταλάσσοντας σεξουαλικά μηνύματα και κάνοντας στριπ τιζ ή κυβερνο-σεξ. Όπως πολλοί γονείς, η οικογένειά της δεν είχε ιδέα πώς περνά το χρόνο της online.
* Παρά τους προφανείς κινδύνους η Becky συνάντησε από τα 15 της έως τα 20 της χρόνια σαράντα άνδρες, ξένους, από εφήβους μέχρι παντρεμένους σαραντάρηδες, με τους οποίους έκανε σεξ.
* Πηγαίναμε σε φτηνά ξενοδοχεία ή κάπου με το αυτοκίνητο και κάναμε σεξ εκεί. Οι άνδρες είχαν πάντα το πάνω χέρι, προφανώς είχαν δει πολύ πορνό και μου ζητούσαν να κάνω πράγματα που είχαν δει σε ταινίες. Το σεξ ήταν άθλιο, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν μου άρεσε και ποτέ δεν τους ξαναέβλεπα. Ένιωθα ταπεινωμένη αλλά την ίδια ώρα ήμουν εθισμένη στον ενθουσιασμό και την προσοχή που λάμβανα», λέει.
* Η Becky επέλεξε να μιλήσει πλέον ανοιχτά γι’ αυτό που συνέβαινε γιατί ανακάλυψε κάτι πολύ απροσδόκητο: όταν μίλησε στους φίλους της για τα λάθη που είχε κάνει, ανακάλυψε πως δεν ήταν η μόνη που είχε καταλήξει στο κρεβάτι με αγνώστους που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου!
* Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Plymouth διαπίστωσαν πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών και νεαρών γυναικών που η γνώση και η στάση τους απέναντι στο σεξ διαμεσολαβείται- και διαστρεβλώνεται- από τις νέες τεχνολογίες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως ένας στους δέκα νέους ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να κανονίσει σεξ της μιας βραδιάς. Οι μισοί από τους ερωτηθέντες (!) είχαν προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε webcam ενώ το 40% της ηλικιακής ομάδας 11-18 δήλωσε πως γνωρίζει φίλους που επιδίδονται στο «sexting»- την αποστολή σεξουαλικών μηνυμάτων και φωτογραφιών μέσω κινητών τηλεφώνων

~*** ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ (Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ)

~  «Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μία κοινωνία καταρρέει, μία παράμετρος μπορεί πάντα να εντοπιστεί: Αυτός το έθνος, αυτή η κοινωνία έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή» (Carl Sandburg).Μέσα στον κυκεώνα των καταστάσεων που βιώνουμε και στον καθημερινό υπέρ επιβιώσεως αγώνα του Έθνους μας, επιβεβαιώνεται συνεχώς το ρητό του Αμερικανού ποιητού, καθώς ιστορικά γεγονότα υψίστης εθνικής σημασίας, θεωρούνται πλέον επουσιώδη ή είναι παντελώς λησμονημένα.
Ιωάννης Σ. Φριτζαλάς Γεωπολιτικός-Ιστορικός ερευνητής
f_john542@hotmail.com
 


~ Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
* Ο δικομματισμός άρχισε ήδη να δίνει τα “ρέστα” του και είναι βέβαιο ότι μέχρι την 6η Μαΐου θα ακούσουμε και θα δούμε ... πράματα και θάματα!
Η φαιδρότητα πλέον παίρνει σάρκα και οστά από τα στελέχη και τους αρχηγούς των κομμάτων που μας έφεραν εδώ οι οποίοι ...
ενώ συγκυβερνούν και συνυπέγραψαν το μνημόνιο τώρα προσπαθούν να...
μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (θεωρώντας μας ηλίθιους) με δημόσιες λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες στην ουσία δηλώνουν την συνέχιση (αν δεν τους στείλουμε στο αγύριστο με την ψήφο μας) της εξαθλίωσης μας και της υποταγής της χώρας στους Γερμαναράδες και στους τοκογλύφους της Ευρώπης!
Είδαμε όλοι την ημέρα της εξαγγελίας των εκλογών από τον "Γλυκούλη" πως πρόβαλαν το θέμα με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου τον οποίο οι Βενιζέλος και Λοβέρδος το 2005 αθώωσαν στην γνωστή κολυμβήθρα του Σιλωάμ δηλ. τις περιβόητες εξεταστικές επιτροπές που έχουν στήσει στην Βουλή για να εξαγνίζουν τις κλεψιές και τις δολιότητες του αμαρτωλού συναφιού τους.
Για μένα είναι βέβαιο ότι όλο αυτό το σκηνικό της προφυλάκισης του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο με τον ίδιο ο οποίος δέχτηκε (για το καλό του κόμματος αλλά και του δικομματισμού) να παίξει πρόσκαιρα το ρόλο της “Ιφιγένειας” μπροστά στον κίνδυνο στις ερχόμενες εκλογές να ψηφιστούν και να επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες σίγουρα θα ψάξουν και εκτός από αυτόν θα ονοματίσουν (ήδη τους ξέρουν πολλοί) και άλλους τους οποίους ο Ελληνικός λαός θα απαιτήσει να τιμωρήσουν μια και τον κορόιδευαν και τον έκλεβαν τόσα χρόνια!
Έτσι λοιπόν τα πολιτικά “ξόανα” σκέφτηκαν για άλλη μία φορά να μας πουλήσουν το παραμύθι της κάθαρσης και μετά τις εκλογές (αν κερδίσουν οι δύο ξεπουλημένοι συνέταιροι) θα μας μιλήσουν για ... παραγραφή των αδικημάτων του εν λόγω κυρίου και θα ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς … χειρότερα!
κ. Βενιζέλο (εμπνευστή των νόμων ασυλίας και παραγραφής) κ. Σαμαρά (που κάνατε την γνωστή κωλοτούμπα και από αντιμνημονιακός μας γίνατε μνημονιακός του "κερατά") σας μάθαμε πια … και καταλάβαμε το μέγεθος της πολιτικής ανευθυνότητας αλλά και του καιροσκοπισμού που κουβαλάτε και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει στις επερχόμενες εκλογές να σας δώσει το μάθημα που σας αξίζει και εν συνεχεία όσοι είστε ένοχοι και δεν προλάβετε να ξεκουμπιστείτε (για μέρη μακρινά και εξωτικά που έχετε τις off shore εταιρίες σας) να σας δικάσει και να σας στείλει να σαπίσετε στην φυλακή!

~**

** ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ :
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/04/16-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2012/04/17-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη  17 Αποριλίου  2012 .- & ΦΏΤΟ-Αλμπουμ  .

~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/04/18-2012.html  , AΠΟΨΕΙΣ -Θέσεις -Σχόλια -Παρουσιάσεις Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 .-

 ~**http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/04/18-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής ενημέρωσης Τετάρτη 18 Απριλίου 2012  .- 

~** Παλιές φωτογραφίες από το δικό μας Άλμπουμ  :
Αθήνα 1967-68: με οικογένεια Γιώργου -Τίτσας Σταθάκη
Θεσσαλονίκη 1970 : με τον Κώστα Ανδρινόπουλο
Στη Νίκαια της Γαλίας 1972
Στο Πάρκο της Γενεύης 1972
Οδοντιατρική  Σχολή  1970
Στην Οδοντιαντική ,  στην Θεσσαλονίκη  1970
Θεσσαλονίκη 1970  με Γιώργο Θεοδοσόπουλο
Το 1959-60 μετά το τέλος θεατρικής Σχολικής παράστασης
1956 Αρφαρά
Ηλίας και Σταμάτης Σκούλικας με θεία τους Κωνσταντίνα Ιωάν. Θεόκα
1970 Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης
Φωτογραφίες 1960  και 1970
Θεσσαλονίκη 1964-65