~* ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : free counters

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2013 Δευτέρα 18 Μαρτίου

ΚΑΘΑΡΗ  ΔΕΥΤΕΡΑ   2013 Δευτέρα  18 Μαρτίου  :
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΚΑΛΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ  καί  ΚΑΛΗ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ χωρίς άνχη καί πόνους γεμάτο υγεία και  χαρά σε διάρκεια ! !

~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/18-2013.html  ,  Άρωμα Ελλάδα στο αγιάζι της κάθαροΔευτέρας 18 Μαρτίου 2013.-
Ακολουθούν Βίντεο  από  Εκδηλώσεις καρναβαλιών στην Μεσσηνία :!!!!!!!
~*470  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ :  153o καρναβάλι :
 http://youtu.be/GE1X_Q3U-6A
 ~*471  Καρναβάλι   Μεσσήνης  2013 :  
http://youtu.be/gVqrHD1Uj0Y  ,
 ~****478  ΝΕΔΟΥΣΑ   καί  καρναβάλι  2013    :
 ~**479  Καναρβαλικές  εκδηλώσεις στην Μεσσηνία  2013  : http://youtu.be/iCyq9i_z0bs  ,
~*** 474  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 18-03-2013   : http://youtu.be/7dqCUq8i4lk ,
~**** 475 Μεσσήνη Καρναβάλι  2013 ο Δήμαρχος στο χορό  : http://youtu.be/qs66Xdo0_AA  ,
~****476  Μεσσήνη Καρναβάλι καί  Χοροί  2013  :
http://youtu.be/AtgSuhvVIyk  ,
~***472  ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 153ο καρναβάλι  :
http://youtu.be/LfrbN_89rZM  ,
~** 473  Το  καρναβάλι  της Μεσσήνης  18/03/2013 :  http://youtu.be/oqrg2jbwG6U  ,

***  ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ......ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ 10%-20% ΦΤΑΣΕΙ ΣΥΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ 4ο ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ!!! ...ΑΠΟΜΗΖΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ .... ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!!   .... ;;;;; ΕΙΔΩΜΕΝ !?
*** Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες οι Σαμαράς, Βενιζέλος και ο Πάστορας Κουβέλης τρέμουν πάρτυ αναλήψεων από τις ελληνικές τράπεζες και αποφάσισαν να συναντηθούν εκτάκτως για να συζητήσουν το θέμα!* *Οι 3 αρχηγοί της συμφοράς που τις τελευταίες ώρες δεν είχαν βγάλει άχνα για όσα συμβαίνουν σε Κύπρο και αφορούν άμεσα την Ελλάδα διαπιστώνουν ότι το κυπριακό τσουνάμι απειλεί να τους τσαλακώσει.-  Τεράστιες είναι οι ευθύνες του Στουρνάρα για την παθητική στάση του στο Εurogroup.-  Από δω και στο εξής υπάρχει μόνο η Κόλαση.- Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία των ελληνικών τραπεζών.... .....

*** Ανταλλάγματα υπόσχεται στους καταθέτες ο Νίκος Αναστασιάδης :
* «Ζούμε τις πιο τραγικές στιγμές από το 1974» δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στο διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό, απευθύνοντας έκκληση σε δραματικούς τόνους για την κύρωση της συμφωνίας στην ψηφοφορία-θρίλερ της Καθαράς Δευτέρας. Ο Κύπριος πρόεδρος δεσμεύθηκε για ανταλλάγματα -υπό μορφή μετοχών και ομολόγων- με στόχο την ανακοπή πιθανής εκροής καταθέσεων, ενώ δήλωσε ότι αναμένει διαφοροποίηση των αποφάσεων του Eurogroup για τους μικροκαταθέτες.
«Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Παραλάβαμε κράτος υπό χρεοκοπία» είναι τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε το διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Αναστασιάδης, λέγοντας ότι μπροστά στο φάσμα της άτακτης χρεοκοπίας, με τον επακόλουθο κίνδυνο της εξόδου από το ευρώ, επέλεξε τη λιγότερο οδυνηρή επιλογή.
Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε απευθυνόμενος στους Κυπρίους ότι με τη συμφωνία που επήλθε στο Eurogroup διασφαλίζεται οριστικά και αμετάκλητα η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους -«και οι μελλοντικές γενιές απαλλάσσονται από τα δικά μας λάθη».
Προς αποφυγή ενδεχόμενου κινδύνου μαζικής εκροής καταθέσεων από την Κύπρο, ο Νίκος Αναστασιάδης ανακοίνωσε πως θα παραχωρηθεί σε όσους διατηρήσουν τις καταθέσεις τους για περίοδο δύο ετών το ήμισυ της αξίας της συνεισφοράς τους σε ομόλογα συνδεδεμένα με μελλοντικά έσοδα από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων.
Επίσης, θα παραχωρηθούν στους καταθέτες αμέσως μετοχές των υπό κρίση τραπεζών για το σύνολο των απωλειών τους.
Παράλληλα, ο Κύπριος πρόεδρος δήλωσε ότι αναμένει διαφοροποίηση των αποφάσεων του Eurogroup όσον αφορά τους μικροκαταθέτες -καθώς η συμφωνία προβλέπει κούρεμα όλων ανεξαιρέτως των αποταμιεύσεων σε ποσοστό 6,75% μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ.
«Εάν επέλεγα τη χρεοκοπία»
Ο Κύπριος πρόεδρος τόνισε πως έλαβε μία απόφαση με αίσθημα ιστορικής ευθύνης, επισημαίνοντας ότι διεκδίκησε και έδωσε μάχη μέχρι τέλους, και αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες.
«Εάν επέλεγα τη χρεοκοπία θα οδηγούμασταν στην κατάρρευση όλου του τραπεζικού τομέα», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, επισημαίνοντας ότι οι καταθέτες θα έχαναν την άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις τους και ταυτόχρονα χιλιάδες μικρομεσαίες και άλλες επιχειρήσεις θα κινδύνευαν να οδηγηθούν στη χρεοκοπία.
Μίλησε για άμεση απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας του τραπεζικού τομέα, και συνεπακόλουθες απώλειες εργασιακών θέσεων.
«Μπροστά στα πιο πάνω είχα να επιλέξω μεταξύ της επιμονής στην ξεκάθαρη δέσμευση ότι δεν θα δεχτώ την απομείωση των καταθέσεων ή να επιλέξω μία πορεία που θα οδηγούσε σε πιο οδυνηρούς για την κοινωνία και τους καταθέτες δρόμους» συνέχισε.
«Ανέλαβα και αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου» είπε στους Κύπριους, συμπληρώνοντας ότι «η λύση στην οποία καταλήξαμε δεν είναι σίγουρα αυτή που θέλαμε, όμως είναι η λιγότερη επώδυνη και αφήνει στα δικά μας χέρια τη διαχείριση της οικονομίας».
Ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι διασφαλίζεται οριστικά και αμετάκλητα η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους. Διασώζονται τα ταμεία και δεν υπάρχει κίνδυνος για μειώσεις μισθών και συντάξεων και η Κύπρος αποφεύγει έναν φαύλο κύκλο ενός δεύτερου μνημονίου.
Καταλήγοντας, ο Κύπριος πρόεδρος απηύθυνε έκκληση στα κοινοβουλευτικά κόμματα να αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας. «Ελπίζω ότι όλοι μαζί θα λάβουμε τις σοφότερες αποφάσεις» δήλωσε.
«Ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στο πείσμα, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα του κυπριακού ελληνισμού. Με συλλογικές και υπεύθυνες αποφάσεις είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε» επισήμανε.
Όλα τα βλέμματα στην ψηφοφορία-θρίλερ
Το διάγγελμα Αναστασιάδη ήλθε με το «βλέμμα» στην ψηφοφορία-θρίλερ στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην κυπριακή Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας που έχει «παγώσει τους Κύπριους, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να καταδεικνύουν ότι υπερτερεί το «όχι» αν και οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές και η εικόνα ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει.
Η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, κατά την οποία το νομοθετικό σώμα θα καλείτο να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου που αφορά την επιβολή τέλους επί των καταθέσεων (κούρεμα), ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή.
Ωστόσο, κατόπιν εισήγησης του Νίκου Αναστασιάδη, και παρά τις ασφυκτικές πιέσεις εκ μέρους της ευρωπαϊκής πλευράς για άμεση επικύρωση της συμφωνίας που συνήφθη στο δραματικό Eurogroup, η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την Καθαρά Δευτέρα.
Θα προηγηθεί σύσκεψη αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων που θα αρχίσει στις 15:15 το μεσημέρι. Newsroom ΔΟΛ .-
~**  Τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδιο Επίτροπο για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ολι Ρεν, αλλά και με πολύ στενό συνεργάτη της Αγκελα Μέρκελ, τον Ευρωβουλευτή Ελμαν Μπροκ λέγοντας, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού mega και στους δύο τα εξής: *"Όταν σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να εγκρίνει την συμφωνία, δεν ακούγατε και... * *επιμένατε. Να δώσετε χαιρετίσματα στην κυρία Μέρκελ.».-
~** Γερμανικό casus belli στη Ρωσία και πλήγμα στον Ελληνισμό
Όσο περνούν οι ώρες και η εικόνα ξεκαθαρίζει, τόσο πιο πολύ πειθόμαστε ότι η απόφαση για το «κούρεμα» των καταθέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κύπρο έχει πολιτικά κίνητρα και όχι οικονομική λογική. Επί της ουσίας όμως, αυτό συνεπάγεται ένα επίσημο «casus belli» της Γερμανίας προς τη Ρωσία, κάτι που δεν μπορεί να περάσει έτσι…
Οι αντιδράσεις στις χρηματαγορές ανά τον κόσμο είναι βίαιες καθώς σπάει ένα «ταμπού» που ίσχυε μέχρι σήμερα και τηρούσαν όλοι απαρέγκλιτα, μέχρις ότου έρχεται η Γερμανία της Μέρκελ που είναι πλέον καταφανές ότι έχει υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις της και τη γεωπολιτική της βαρύτητα και κάνει το απονενοημένο… Δεν μιλήσαμε τυχαία στη βασική μας παρέμβαση στο θέμα μέχρι τώρα, για «νταβατζήδες του γεωπολιτικού τίποτα»…
Πρόκειται για μια κίνηση που θα έχει συνέπειες και δυστυχώς όχι μόνο για τους υπερφίαλους Γερμανούς, αλλά και για τον Ελληνισμό στην Ελλάδα και την Κύπρο, αφού η εμπλοκή των σχέσεων Γερμανίας και Ρωσίας είναι πολύ ευρύτερη, ενώ η πρωινή σύσκεψη κορυφής στο Κρεμλίνο αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης για όσους θέλουν να τη δουν: Η Ρωσία, ξεκάθαρα πλέον, αντιμετωπίζει τη γερμανική (με το πρόσχημα της Ευρώπης και του Eurogroup) απόφαση, ως «μη φιλική ενέργεια».
Τι ρίσκαραν οι Γερμανοί λοιπόν; Χτυπώντας «κάτω από τη μέση», με ύπουλο τρόπο τους Ρώσους τινάζεται στον αέρα πιθανότατα η συνεργασία Ρωσίας – Γερμανίας για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream, μια συνεργασία που είχε χτιστεί από τη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του Γκέρχαρντ Σρέντερ ώστε η Γερμανία και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να παρακάμψουν τον σκόπελο της Ουκρανίας που τους προκάλεσε σοβαρές ενεργειακές ελλείψεις στη μέση του χειμώνα. Η αμοιβαία αντιπάθεια της Μέρκελ με τον Πούτιν δεν αποτελεί μυστικό για κανέναν.
Μέχρι σήμερα η Γερμανία διαχειριζόταν με σύνεση το πρόβλημα, όμως φαίνεται ότι θεώρησαν ότι βάζοντας στο χέρι τα πλούσια κοιτάσματα της Μεσογείου θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν εξ ολοκλήρου την εξάρτηση από τη Ρωσία και να εξασφαλιστούν για τις επερχόμενες δεκαετίες. Προφανώς ποντάρουν στην υποστήριξη που πιστεύουν ότι θα έχουν από την Ουάσιγκτον, ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο πολύπλοκη από ότι φαντάζονται, ενώ οι προσβολές στον πρώην υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εντυπώσεις που άφησαν στο Κογκρέσο, εξαιρετικά νωπές…
Κι όλα αυτά, ποντάροντας στην αμερικανική υποστήριξη, ενώ συμπεριφερόμενοι με τρόπο που θα ζήλευαν και οι Ναζί πρόγονοί τους, δε δίστασαν αφενός να επιχειρήσουν να «γονατίσουν» συνολικά τον Ελληνισμό στην περιοχή για να ληστέψουν τον ορυκτό του πλούτο, αλλά και με απευθείας συνεννόηση της Μέρκελ με τον Ερντογάν, να βάλουν στο «παιχνίδι» από την πίσω πόρτα και τους νεοθωμανούς της Άγκυρας!
Την ίδια στιγμή Αθήνα και Λευκωσία διαθέτουν ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων, γενικότερα μια πολιτική ελίτ κάθε απόχρωσης η οποία αποτελεί παράγωγο της ομαδικής αυτοκαταστροφικής ηλιθιότητας πρόσδεσης άνευ όρων στο καράβι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων στην Ελλάδα και την Κύπρο ήταν έτοιμοι να καταργήσουν – οι φελλοί – ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις – αφού οι Ευρωπαίοι θα μας έλυναν όλα τα προβλήματα.
Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και πολύ αμφιβάλουμε εάν οι ηγεσίες στην Αθήνα και τη Λευκωσία μπορούν να ξεπεράσουν το βολικό στερεότυπο που τους εξέθρεψε όλα αυτά τα χρόνια και δεν τολμούν να αρθρώσουν κουβέντα, λέγοντας ότι τα «κόλπα» που γίνονται στο Λονδίνο και στη Φραγκφούρτη ωχριούν μπροστά σε αυτά που γίνονται στη Λευκωσία. Γι’ αυτό η πανάθλια γερμανική ηγεσία σπεύδει να καθησυχάσει ότι αυτό το μέτρο αφορά αποκλειστικά και μόνο την Κύπρο.
Ευτυχώς όμως τελικά, που οι διεθνείς αγορές γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις διακηρύξεις των ηλιθίων στο Βερολίνο και τραβούν τον δικό τους δρόμο, αφού αντιλαμβάνονται διαφορετικά την κατάσταση, με αμιγώς οικονομικούς όρους. Εμείς θα επανέλθουμε σύντομα με άλλες δύο παρεμβάσεις για το θέμα, καθώς γνωρίζουμε ποιοι και γιατί παρακολουθούν το «defence-point.gr». Τουλάχιστον θα έχουμε την ικανοποίηση ότι τα είπαμε εγκαίρως, όχι κατόπιν εορτής…
~**

*** Η βροχή δεν πτόησε το Καρναβάλι της Μεσσήνης :

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 
* Με επιτυχία αλλά και με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το 153ο καρναβάλι της Μεσσήνης.
 Η βροχή που έπιασε δεν πτόησε τους "Νησιώτες" και συνέχισαν κανονικά την παρέλαση. Για ακόμα μια φορά εντυπωσίασαν τα άρματα τα οποία ήταν επίκαιρα και τα έφτιαξαν στα "Καρναβαλικά" εργαστήρια του Δήμου Μεσσήνης.
 Στο "Νησιώτικο" Καρναβάλι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας , Παναγιώτης Νίκας αλλά και μέλη της Καρναβαλική επιτροπής του "Καλαματιανού Καρναβαλιού" .-
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας  Εφημερίδα  "Θάρρος " Καλαμάτας 2013 .-

~** Καθαρή Δευτέρα Το 153ο Καρναβάλι της Μεσσήνης 18/03/2013 : http://youtu.be/gVqrHD1Uj0Y ,

Χθές το 1ο Καρναβάλι της Καλαμάτας :
~ http://www.youtube.com/watch?v=PfjdDGex2V8&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw ,


 
 ***

*** ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ  2013 :

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/08-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρεωσης Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 .-
 ~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/to-09-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Μαρτίου 2013.-
 ~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html , Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09καί 10 Μαρτίου 2013 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/11-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 11 Μαρτίου 2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/11-3-2013.html , ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 11-3-2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/13-2013.html , Η καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/03/13-03-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/14-2013.html  , Η καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 16 Μαρτίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Ένα Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/17-2013.html      , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/18-2013.html  ,  Άρωμα Ελλάδα στο αγιάζι της καθαροδευτέρας 18 Μαρτίου 2013.-
~**

***
ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ …..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ … :  
 1 ~ http://www.youtube.com/stamos01 , =     2391    video. -      
A.  snstam@gmail.com  .-  
  2 ~ http://www.youtube.com/stamatios01 e, =                       788 video. -   
b. stamoskal@windowslive.com .-
  3 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , =                   784   video.  -      
c. vlasiskal@gmail.com .-   
ΣΥΝΟΛΟΝ :                                               3963   αναρτήσεις  .-

***