~* ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : free counters

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Ελεύθερες θέσεις -απόψεις -απόψεις Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ελεύθερες  θέσεις -απόψεις -απόψεις Δευτέρα  15 Απριλίου  2013  :

O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΩΡΙΜΩΝ
 - Ένα βαθιά αισιόδοξο μήνυμα, για όλους (νεότερους και ωριμότερους)!
Από τον Mario de Andrade (Ποιητή, συγγραφέα, δοκιμιογράφο και μουσικολόγο
από τη Βραζιλία).
«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος
χρόνος ζωής απ'ότι έχω ζήσει έως τώρα...
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις
πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν
λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται,
καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι
δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη
χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.
Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες.
Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι
εγωισμοί..
Δεν ανέχομαι τους χειριστικούς και τους καιροσκόπους.
Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για
να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.
Μισώ, να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα
μεγαλοπρεπές αξίωμα. Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο...
μετά βίας για την επικεφαλίδα.
Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους, τις επικεφαλίδες.
Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται...Μου μένουν λίγες καραμέλες στη
σακούλα...
Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση.
Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους.
Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους.
Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια
Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και
την ειλικρίνεια.
Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή.
Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των
ανθρώπων...
Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως
μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.
Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα
μπορεί να σου χαρίσει.
Σκοπεύω να μην πάει χαμένη καμιά από τις καραμέλες που μου
απομένουν...Είμαι σίγουρος ότι ορισμένες θα είναι πιο νόστιμες απ’όσες έχω
ήδη φάει.
Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη
συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου.
Εύχομαι και ο δικός σου να είναι ο ίδιος γιατί με κάποιον τρόπο θα φτάσεις
κι εσύ...»"  Β
.Γ.Τ.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΌΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΕΩΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :
΄΄ Η  " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄ :

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα ωρίμασε η επιθυμία των συγχωριανών μας, για επαναδραστηριοποίηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατέως ΄΄ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄.
Αυτή η επιθυμία εδράζεται στην πεποίθηση ότι μέσα από πολιτιστικές δράσεις θα δοθεί αναπτυξιακή ώθηση και η διάσταση που του αξίζει. στο χωριό μας
Επίσης η οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης και αναζήτησης ρεαλιστικών λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μας, μπορεί να τελεσφορήσει μόνο μέσα από ένα πολιτιστικό πλαίσιο.
Έτσι, θέτοντας ως πρωταρχικούς σκοπούς τη σύσφιξη των σχέσεων όλων των κατοίκων αλλά και συμπατριωτών μας όπου γης, την καλλιέργεια και ανάπτυξη των δεσμών με την εκκλησία, τους άλλους συλλόγους που λειτουργούν στο χωριό μας , ως και με το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΄΄ , ευελπιστούμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος του χωριού μας.
Προϋπόθεση για την υλοποίηση των ανωτέρω, είναι η συλλογική δράση και συμμετοχή όλων των συγχωριανών μας.
Έχοντας πλήρη γνώση των υπαρχουσών συνθηκών και της επικρατούσας κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, ξεκινάμε αυτή τη νέα πρωτοβουλία, με αγάπη για τον τόπο μας, ρεαλισμό, πίστη και επιμονή στον επιδιωκόμενο σκοπό, αλλά και επίγνωση του χρέους μας απέναντι στους νεώτερους, για τους οποίους ευελπιστούμε αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θετικό πρότυπο.
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια αφού η πρόοδος του συλλόγου μας έχει άμεση σχέση με την, πρόοδο του χωριού μας.
TO
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ


***  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει  ο  Σωκράτης  Τσουμελέκας  (ΣΣΕ 77)
        Έλληνες   συναγωνιστές,   σκεπτόμενος   τις  αντιδράσεις  για τις  απόψεις  μου  περί  εθνικισμού  τοποθετώ τα πράγματα  στη  θέση  τους ανατρέχοντας   στην     ιστορία  και  τις  παραδόσεις  μας.  

       Ήταν  ίδιον  της  Ελληνικής  φυλής   το  tattoo  http://www.tattooland.gr/history-of-tattoo.html  ,όπως   “orandum est ut sit mens sana in corpore sano” που σημαίνει “ευκταίον είναι να υπάρχη υγιής νούς εις υγιές σώμα”.  Αυτό  εξάλλου  προσπαθούσε  να  επιτύχει   και  ο  ΓΑΠ  αθλούμενος   καθημερινά  και  οδήγησε  την  χώρα  στο  υπέρτατο  σημείο  (υπ) ανάπτυξης  .Το  ΣΩΜΑ ,  με λίγη    κοιλιά  ,   το  Ελληνικότατο  tattoo  και  το  μαύρο  χρώμα , δείγμα  εξουσίας  και ταυτόχρονα    υποταγής , είναι  τα  συστατικά  του  νέου  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.  Η  ανάπτυξη  του  πνεύματος  εξυπακούεται  θα  υπάρχει  αφού  όλοι  οι  αρχαίοι  φιλόσοφοι  ήταν   θαμώνες(με  την  έννοια  της  άθλησης)  αιθουσών  διάπλασης  σώματος.  Η  μελέτη  υποδεέστερη  και  αναγκαία  μόνο  σε  επιστήμονες .
         Εξάλλου  ναι  στο  εκσυγχρονισμό    της   ΒΟΛΗΣ …μας  .Οι  πολιτικοί  όλων  των  αποχρώσεων  αθλούνται  καθημερινά  εντός  και  εκτός  βουλής  ώστε  με  πνευματική  διαύγεια  να  αντιμετωπίσουν  θεατρολογικα  την  μπουρδολογία  των  αντίπαλων  τους( βλ  Μεγάλη  ζήτηση υποψήφιων  ηθοποιών  για  βολευτες).  Καθημερινές  υποθέσεις  ρουτίνας  γι΄ αυτούς  οι  ρυθμοί  ανάπτυξης  ,τα  ελλείμματα  ,  τα  διάφορα   διαρθρωτικά  νομοσχέδια    και  κυρίως  για  τους  ΝΕΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ  -ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ,  τα   αφορώντα  εθνική   άμυνα   και  ασφάλεια . Είναι  παντογνώστες  και  αλίμονο  στους  τυχόν  διαφωνούντες.  Στο  πυρ  το  εξώτερον  . L'État, c'est moi  και  σκασμός.  Η  ψήφος  επιβεβαίωση  ανωτερότητας  .!!!!!!!!!!

          ΚΥΡΙΟΙ  ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ   ΕΙΝΑΙ  Η  ΧΡΥΣΗ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ .  ΜΗΝ  ΤΗ  ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΣΑΣ   ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ  .ΜΕ  ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΣΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ  ΜΕΓΑΛΕΣ   ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ  .ΦΕΡΘΕΙΤΕ  ΛΟΓΙΚΑ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους». 
Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
 
Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του.
 Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο.Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971. Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995. 
       
Παρά ταύτα Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το 1964, ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την πληρωμή του δανείου μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε το 1990. 
       
Ενδεικτικό της σημερινής αξίας των Γερμανικών υποχρεώσεων προς στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο: εάν χρησιμοποιηθεί σαν τόκος ο μέσος τόκος των Κρατικών Ομολόγων των ΗΠΑ από το 1944 μέχρι το 2010, που είναι περίπου 6%, η σημερινή αξία του κατοχικού δανείου ανέρχεται στα 163,8 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή των πολεμικών επανορθώσεων στα 332 δισεκατομμύρια δολάρια. 
       
Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011). 
       
Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στην Γερμανία να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (Der Spiegel, June 21, 2011,guardian.co.uk, June 21, 2011). 
       
Οι Γερμανοί δεν άρπαξαν από τούς Έλληνες μόνο «ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους». 
Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στην μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.
 
       
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν την χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς. 
       
Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.
Αγαπητοί φίλοι,
όπως αναφέρεται παρακάτω από το

EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
 
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η Δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
       
Παρακαλώ ζητήσετε από φίλους και γνωστούς σας να πάνε στο 

http://www.greece.org/blogs/ wwii/ 
και να υπογράψουν το Αίτημα μας που ζητά
       
από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα,        
πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες,

πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών,
        των εγκλημάτων και των λεηλασιών, που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών...

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ       
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις και το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.

Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.

Η μέχρι τώρα παθητική, δυστυχώς, στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική.

Είναι απόλυτη ανάγκη, από σήμερα, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Οικονομικών, τουλάχιστον, να παρακολουθήσουν αυτή την πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.

Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο, για τα θύματα του Ναζισμού, αλλά, επιτέλους θα καταδείξει στους Δικαστές της Χάγης και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφαστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των Ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.

Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στις σημερινές συνθήκες, έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

Για το Εθνικό Συμβούλιο   ,  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

*** ΑΠΟ  ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ – ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ...ΤΟΥ  ΚΑΘΗΓΗΤΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,.. ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΦΑΡΑ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ.  Κωνσταντίνου Γ.  Νιάρχου τον ΑΠΡΙΛΙΟ του  2013 :

http://www.youtube.com/watch?v=cnUFhPxslxU&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw ,

 

Σεμινάριο Κ. Νιάρχος Η Ελλην.  Γλώσσα : http://youtu.be/a1vWLTIIWyc ,


***Προβολή 486413_470432659690357_1191615833_n.jpg σε παρουσίαση
  ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .. ΚΑΤΕΘΕΣΕ MHΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ... ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ.. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ
ΣΤΙΣ 20-3- 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ,,ΣΚΟΠΟΣ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ..
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΔΡΩΜΜΕΝΑ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2013 :

ΑΕΚ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1  επεισόδια -Τρ. Δέλλας : http://youtu.be/ZcRB9n1AhOo ,
 
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1  δηλώσεις : http://youtu.be/3GRZvxWR5PI ,

 ΟΣΦΠ - ΠΑΟ  1-1 γκόλ  ΠΑΟ : http://youtu.be/G16yYHdGCRE ,
ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  0-1 επεισόδια : http://youtu.be/bFHOGqikTPk ,
 
ΑΕΚ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  0-1  διακοπή : http://youtu.be/3vHFoJcepk4
*** ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. :Ο 'Aγιος Φλώρος είναι ένα χωριό 294 κατοίκων με πανέμορφη βλάστηση, 20 χλμ. βορειοδυτικά της Καλαμάτας και μόνο 3 χλμ βορειοδυτικά του Αρφαρά, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Παμίσου. Είναι πεδινή περιοχή με έκταση 820 στρεμμάτων. Οι κάτοικοι του χωριού είναι 294. Λίγα χωριά στη Μεσσηνία είναι τόσο γνωστά όσο ο 'Aγιος Φλώρος. Το πρώτο μεγάλο χωριό στο κατέβασμα για Μεσσηνία πέρασμα - σταθμός. Εκεί οι πηγές του Παμίσου, εκεί το ιστορικό πλατάνι του. Ένα χωριό που σχεδόν αγνοούμε το εσωτερικό του.-
Τα  βίντεο  σήμερα :
 http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/el/homepage/, = www.SETimes.com   ,    http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/el/features/setimes/features/2012/11/29/feature-01 ,  SET TATE NWES .-
www.best-tv.gr  ,  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BEST-TV .-
*** ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ = http://www.youtube.com/watch?v=EWE-0I4V6Ko&feature=player_embedded ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ και ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ ….   
***  Πέταξε το στεφάνι φωνάζοντας "ντροπή σας" – Βίντεο =  http://www.youtube.com/watch?v=h_2VguZkIc0&feature=player_embedded ,.-
*** http://www.defencenet.gr , ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .-  http://www.defencenet.gr/defence/index.php ,  «»»»»»»»¨¨
Κατάβαση  με ποδήλατο τα  999σκαλοπάτια  στο Παλαμίδι  Ναυπλίου από έναν Καλαματιανό ποδηλάτη :
 


***   **  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/30-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  30  Μαρτίου  2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/31-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 .-
~**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2013  :
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 01 Απριλίου 2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημερωσης  Τρίτη  02  Απριλίου  2013.- 
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/04/02-2013.html  , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Θέματα υγείας 02 Απριλίου 2013 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/04/03-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Απριλίου 2013 .-
 ~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/04/04-2013.html  , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ - Θέματα υγειας Πέμπτη 04 Απριλίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/to-04-2013.html , To  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη 04 Απριλίου  2013.-  
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 05  Απριλίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/05-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 05 Απριλίου 2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/04/05-2013.html?spref=fb , Γ΄ Χαιρετισμοί Παρασκευή 05 Απριλίου 2013 στην Ι.Μ. Παναγία Μαλεβή Αγίου Πέτρου Αρκαδίας .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/04/06-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  06 Απριλίου  2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/04/07-2013.html , Το  Κυριακάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 07  Απριλίου   2013 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/04/08-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Δευτέρα  08 Απριλίου  2013.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/04/08-2013.html , Η  Εφημερίδα  της Δευτέρας 08  Απριλίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/08-2013.html , Αναδημοσίευση Δευτέρα 08 Απριλίου 2013 ΕΝ ΟΥΡΑΝΕΙΣ .-                          
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/09-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης από την εφημερίδα μας Τρίτη 09 Απριλίου  2013.-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/10-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/04/10-2013.html , Υγεία  γιά  όλους  μας -Θέματα  Υγείας Τετάρτη  10  Απριλίου  2013  ,   ΟΛΑ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ !!!!
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/11-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 12  Απριλίου  2013  Δ΄ Χαιρετισμοί στον Μυστρά  Λακωνίας.-
~~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/13-2013.html , Άρωμα ενημέρωσης στο αγιάζι του Σαββάτου 13 Απριλίου 2013.-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/04/13-14.html  , Άρωμα  ενημέρωσης   Σαββατοκύριακου 13  και  14  Απριλίου  2013 .-
~ ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/04/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.-

~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/04/15-2013.html , Ελεύθερες  θέσεις -απόψεις -απόψεις Δευτέρα  15 Απριλίου  2013 .-

 ** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..
~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** *** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ , Τετάρτη 27 Μαρτίου  2013 .-  (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~* http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες 28 Μαρτίου 2013 .-
  *** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamos01 , =  2439    video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01 , = 833   video.-
~
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      843    video.-
ΣΥΝΟΛΟΝ :                                             4115  Βίντεο ν Αναρτημένα .-