~* ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : free counters

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Τα Βίντεο της ημέρας στο αγιάζι της ενημέρωσης

Τα  Βίντεο της  ημέρας   στο  αγιάζι της ενημέρωσης :
Πέμπτη  01  Νοεμβρίου  2012 ,

Τέχνη  και  φωτογραφία ! 
Το  ποντικάκι  όπως πάντα κοντά μας  !
                               ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!
            Ας  ευχηθούμε   η  Ελλάδα  μας να αποφύγη  την πτώχευση !!!

~** ΣΙΝΑ Αγία Αικατερίνης , φλεγόμενη βάτος 2012 : http://youtu.be/6GgPKhGAXag  ,

~** Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρεια 2012 και Αγ. Αικατερίνη : http://youtu.be/Ajn_5esb55g  ,

~** Ι,Ν, Μονής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά 2012 : http://youtu.be/5E8jQQQBwX4  ,

~** Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης Σινά 2012 : http://youtu.be/OuorYe9eU_M  ,

Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης 2012 : : http://youtu.be/uZAU5pIe9HE  ,

~** Όρος Σινά Βεδουίνοι 2012 : http://youtu.be/bStHAp7D0f8  

~*** ΑΡΦΑΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ νέα Ε.Ο. 2012 : http://youtu.be/Jqlm6OHD_h0  ,

~** ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ κόμβος - Καλαμάτα 2012 : http://youtu.be/C2tSlYnOJK8  ,

~*** KALAMATA GREECE 2012 Οδός Αθηνών : http://youtu.be/QLJ334jtF0M  .

*** SANDY ότι άφησε πίσω του 2012 : http://youtu.be/H7mCRX5SG78  ,

~*** N.Y. usa 2012 : http://youtu.be/Xn1-LfDo4EU  ,

~** Φωτογραφία από τα κύματα στην Παραλία της Καλαμάτας   :
Φωτογραφίες από τα κύματα στην Παραλία της Καλαμάτας
Ο Νοέμβριος έφερε μαζί του μεγάλα κύματα στην Παραλία της Καλαμάτας. Δείτε πιο κάτω σχετικές φωτογραφίες.

***  Σκληρή" απάντηση της Μητρόπολης Μεσσηνίας στο χρυσαυγίτη βουλευτή Δ. Κουκούτση  :
"Σκληρή" απάντηση της Μητρόπολης Μεσσηνίας στο χρυσαυγίτη βουλευτή Δ. Κουκούτση
* Με "σκληρή γλώσσα" απαντά η Μητρόπολη Μεσσηνίας στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας:   «Η "εκκλησιαστική χειρ" του χρυσαυγίτη βουλευτή Μεσσηνίας εφάρμοσε τη γνωστή μέθοδο των ομοίων και ομοφρόνων της, τη μέθοδο της λασπολογίας, του ψεύδους, της παραπληροφόρησης και του λεκτικού τραμπουκισμού, δεν τόλμησε όμως να απαντήσει στα ερωτήματα για τη βία, τους προπηλακισμούς και τις ρατσιστικές εκδηλώσεις, τα οποία έθεσε ο μητροπολίτης στη συνέντευξή του. Ο βουλευτής εφάρμοσε τη λαϊκή ρήση: «Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».-

***  Μεγάλη ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία του Κ.Υ. Αρεόπολης :
Μεγάλη ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία του Κ.Υ. Αρεόπολης
* Άλλο ένα απόγευμα, αυτό της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2012, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης υποδέχθηκε παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες. 65 Μανιάτες και Μανιάτισσες αφιέρωσαν το χρόνο τους απαντώντας στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας η οποία, όπως και κάθε φορά, διοργανώθηκε από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σπάρτης. Η έμπρακτη και άκρως τιμητική στήριξη του Δήμου Ανατολικής Μάνης δεν έλειψε ούτε από αυτή την εκδήλωση του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.
Η εθελοντική αιμοδοσία κρατά σταθερά έναν πρωτεύοντα ρόλο στην ιατρική πρακτική. Παρά τις εξελίξεις οι οποίες έχουν σημειωθεί ανά επιστημονικό κλάδο, η δωρεά αίματος και παραγώγων αυτού δεν έχουν αντικατασταθεί από καμία διαδικασία τεχνητής υποκατάστασής τους.
Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, η επιτακτικότητα εύρεσης συμβατού δείγματος και τα διαθέσιμα χρονικά περιθώρια απαγορεύουν την οποιαδήποτε χρονοτριβή προκειμένου να επιτευχθεί η διατήρηση της ζωής. Ακόμη, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες, στις οποίες η διεξαγωγή προγραμματισμένων ιατρικών πράξεων (χειρουργικές επεμβάσεις, θεραπευτικά πρωτόκολλα) απαιτεί τη μετάγγιση αίματος στους πάσχοντες.
Η δωρεά αίματος κοστίζει μόνο 10 λεπτά της ώρας στο δότη, αλλά για το λήπτη έχει αξία η οποία εξομοιώνεται με την ίδια τη ζωή.
Πρέπει να τονίσουμε την ολοένα αυξανόμενη ένταξη πολιτών της Μάνης στα μητρώα των εθελοντών αιμοδοτών. Στα ανώνυμα πρόσωπα όλων, αναγνωρίζουμε το δώρο που είναι έτοιμο να προσφερθεί στον πλησίον.
Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους και εκείνες οι οποίοι συμμετείχαν.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ
Dr. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης 

*** ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗΜΗ  ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ  της ερχόμενης   εβδομάδας
*  Η συγκυβέρρνηση των  τριών κομμάτων Ν.Δ.  , ΠΑΣΟΚ  και ΔΗΜΑΡ  ξεκίνησαν με 179 βουλευτές  απεχώρησαν 4 βουλευτές μένουν 175 , αν η ΔΗΜΑΡ δεν ψηφίσει το πακέτο των μέτρων φτάνουμε στους 159 βουλευτές και αν δεν ξηφίσουν 4-6  βουλευτές του  ΠΑΣΟΚ  τότε οι 154  που θα  απομένουν θα φτάσουν για να περάσουν τα επόδυνα  αυτά μέτρα της  τρόϊκας και της Ε.Ε. .... ΕΊΔΩΜΕΝ !!

***  Ερώτηση Πατριανάκου για την αποδυνάμωση του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών Λακωνίας  :
Ερώτηση Πατριανάκου για την αποδυνάμωση του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών Λακωνίας
* Η Βουλευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητά από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να ενισχύσει το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ανησυχητική αύξηση των φαινομένων παραβατικότητας. Τονίζει την ανάγκη να ληφθεί ειδική μέριμνα για τις περιοχές στις οποίες παρατηρείται παραβατικότητα ΡΟΜΑ ή μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών. Ζητά επίσης την ενίσχυση αστυνόμευσης της Δημοτικής Ενότητας Βοιών καθώς και των ορεινών χωριών του Νομού. Επισημαίνει επίσης την επιπλέον αποδυνάμωση του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού, λόγω της καθημερινής μετάβασης 20 αστυνομικών από τη Λακωνία στην Κόρινθο για τη φύλαξη του Κέντρου Κράτησης Λαθρομεταναστών και ζητά την διευθέτηση του ζητήματος.
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :
Η συνεχώς διογκούμενη εγκληματικότητα στο Νομό Λακωνίας επιβάλλει τη λήψη σειράς αποτρεπτικών και κατασταλτικών μέτρων, για την εφαρμογή των οποίων προϋποτίθεται η ύπαρξη επαρκούς αστυνομικής δύναμης.
Οι επιτυχείς και επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας οδηγούν σε ικανό αριθμό συλλήψεων, παρά μάλιστα τις σημαντικές ελλείψεις της σε προσωπικό, που αγγίζουν το 25%.
Συγκεκριμένα, έχουν περικοπεί 17 οργανικές θέσεις αστυνομικών οι οποίες κατανεμήθηκαν σε όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις, δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια καμία τοποθέτηση νέων αστυφυλάκων μετά την αποφοίτησή τους από τις Σχολές ούτε και δόκιμων αστυφυλάκων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους πραγματοποιήθηκαν μόλις 4 τακτικές μεταθέσεις.
Λόγω όμως των σημαντικών αυτών ελλείψεων, δεν είναι δυνατό να εντατικοποιηθεί –όπως απαιτείται- η αστυνόμευση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα στο Νομό και ιδίως σε περιοχές, στις οποίες παρατηρούνται εντονότερη παραβατικότητα ΡΟΜΑ, λαθρομετανάστευση, αυξημένες ανάγκες λόγω του απομακρυσμένου των περιοχών όπως στη Δημοτική Ενότητα Βοιών, καθώς και στα ορεινά χωριά, όπου οι κάτοικοι είναι λίγοι και κυρίως μεγάλης ηλικίας.
Ενώ, συνεπώς, απαιτείται άμεση ενίσχυση των αστυνομικών Υπηρεσιών, το ήδη υπάρχον -ανεπαρκές ούτως ή άλλως σε αριθμό- προσωπικό, αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, λόγω της καθημερινής μετάβασης 20 αστυνομικών από τη Λακωνία στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού της Κορίνθου, προκειμένου να συνεισφέρουν στη φύλαξή του, που αποτελεί μάλιστα και λύση αυξημένου δημοσιονομικού κόστους.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός :
1.- Με ποιες συγκεκριμένες παρεμβάσεις προτίθεται να ενισχύσει το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανησυχητική αύξηση των φαινομένων παραβατικότητας στο Νομό ;
2.- Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει την επιπλέον αποδυνάμωση του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Λακωνίας, λόγω της καθημερινής απώλειας 20 αστυνομικών από το δυναμικό της ;
3.- Προτίθεται να ιδρύσει άμεσα ανεξάρτητη υπηρεσία με αυτοτελή οργανική δύναμη για τη φύλαξη του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο ;
Από το Γραφείο Τύπου της Φ. Πατριανάκου

***  Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Μεσσηνία :
 Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Μεσσηνία
*  Επισημαίνεται, ότι στο φετινό 29ο τακτικό ετήσιο τριήμερο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ)  το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα Παρασκευή και Σάββατο (9 και 10 Νοεμβρίου συνεδριακό κέντρο ΕΛΙΤ, τέρμα Ναυαρίνου) και οι εργασίες του οποίου θα κλείσουν στην Μεσσήνη την Κυριακή το πρωί της 11ης Νοεμβρίου (Δημαρχείο Μεσσήνης)  με κεντρική ομιλία και περιήγηση στην Αρχαία Μεσσήνη, ότι σύμφωνα με εγκυκλίους που έχουν αποσταλεί στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας και όμορων νομών (Λακωνίας, Αρκαδίας και Ηλείας) :
  • Ένας εκπαιδευτικός από κάθε Δημοτικό Σχολείο της Μεσσηνίας και των όμορων νομών,  θα διευκολυνθεί να συμμετάσχει στο Συνέδριο.
  • Όλοι οι Μαθηματικοί, όλων  των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας και ομόρων νομών, επίσης θα διευκολυνθούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο.
Ευελπιστούμε στην επιτυχία του Συνεδρίου, καθώς κάθε χρόνο, το επίπεδο των εισηγήσεων -εργασιών είναι υψηλού επιπέδου, πολυποίκιλο και λίαν ενδιαφέρον και για τα ίδια τα Μαθηματικά και για την Διδακτική τους.
Κεντρική επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου : http://www.hms.gr/views/conventions/list?q=taxonomy/term/7,118
Τοπική ιστοσελίδα παραρτήματος ΕΜΕ Μεσσηνίας: http://homepages.pathfinder.gr/29synedrioeme/
Εκ μέρους του Παραρτήματος της ΕΜΕ στην Μεσσηνία
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Π. Πλατάρος
Μαθηματικός.
    
  *** Καταγγελία για φόλες στο Λυκόβουνο Δαφνίου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης  :
Καταγγελία για φόλες στο Λυκόβουνο Δαφνίου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης
* Φίλοι Κυνηγοί, Προσοχή στην πιο κάτω ανακοίνωση!
Χτύπησαν ξανά οι γνωστοί ... άγνωστοι! Ειδικότερα, ενημερώθηκε χθες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ότι στην περιοχή Λυκοβουνό Δαφνίου κάποιοι είχαν σκορπίσει φολές, με αποτέλεσμα ο φίλος κυνηγός Χ.Γ. να χάσει τα δύο του σκυλιά!
Είναι ντροπή με τόσα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, αυτοί οι γνωστοί ... άγνωστοι να λειτουργούν με αυτό το σκεπτικό!
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης εφιστά την προσοχή στους  ευσυνείδητους κυνηγούς, καθώς είναι το δεύτερο μέρος μέσα σε ένα μήνα όπου εντοπίζονται φόλες.
                                                Γιάννης Καρβουνιάρης                          Δημήτρης Κουτσοβίτης
                                          Ο πρόεδρος του Κ.Σ Σπάρτης                 Γ.Γραμματέας του Κ.Σ Σπάρτης


*** Ερώτηση Κουράκου για το Νοσοκομείο Καλαμάτας  :
Ερώτηση Κουράκου για το Νοσοκομείο Καλαμάτας
* Ερώτηση για προβλήματα που παρατηρούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας κατέθεσε προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής Β΄Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
Α. Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, χημειοθεραπείες καρκινοπαθών αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα, επειδή δεν υπήρχαν τα απαραίτητα φάρμακα!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, περιπτώσεις ανθρώπων με καρκίνο του παχέος εντέρου που έπρεπε να κάνουν χημειοθεραπεία, δεν έκαναν στην ώρα τους, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά πήραν αναβολή για κάποιες μέρες. Το πρόβλημα υπάρχει κίνδυνος να ενταθεί, εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα της έλλειψης φαρμάκων.
 Β. Το ζήτημα έχει να κάνει με την άρνηση των φαρμακευτικών εταιρειών να δώσουν φάρμακα στην αγορά, επειδή διαφωνούν με το νέο κατάλογο τιμών των φαρμάκων που όρισε τελευταία το υπουργείο Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, παρατηρούνται ελλείψεις σε φαρμακεία και φαρμακαποθήκες της Καλαμάτας, επειδή οι εταιρείες δεν τους χορηγούν φάρμακα.
 Γ. Ωστόσο, το θέμα των χημειοθεραπειών ανήκει στα ιδιαίτερα σοβαρά, καθώς πρόκειται για καρκινοπαθείς και, όπως είναι κατανοητό, η καθυστέρηση της χημειοθεραπείας μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στην ήδη επιβαρυμένη υγεία των ασθενών.
 Κατόπιν τούτου ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Τι προτίθεστε να κάνετε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας προκειμένου να λυθεί άμεσα το θέμα της θεραπείας των καρκινοπαθών;
  1. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί προκειμένου να λειτουργούν χωρίς προβλήματα τα δημόσια νοσοκομεία;
  2. Με ποιο τρόπο θα λύσετε άμεσα το θέμα της χορήγησης φαρμάκων για ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες όπως οι καρκινοπαθείς, οι ινσουλοεξαρτώμενοι (διαβητικοί τύπου Ι & ΙΙ) από τα φαρμακεία αλλά και τα δημόσια νοσοκομεία;
Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2012
Ο ερωτών Βουλευτής
Γιάννης Κουράκος

*** Σε ρόλο πράκτορα ο Τατούλης ανακοινώνει πτήσεις για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας :
Σε ρόλο πράκτορα ο Τατούλης ανακοινώνει πτήσεις για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας
* Το ρόλο του τουριστικού πράκτορα ζήλεψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ανακοινώνει πτήσεις για το αεροδρόμιο Καλαμάτας. Οι περισσότερες από αυτές τις πτήσεις είναι ήδη γνωστές και φυσικά δεν θα γίνουν "κατόπιν ενεργειών" της Περιφέρειας αλλά επειδή έκλεισαν τη δουλειά οι τουριστικοί πράκτορες. Το Γραφείο Τύπου του κ. Τατούλη αναφέρει μεταξύ άλλων
"Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσουμε το Περιφερειακό Συμβούλιο και την τοπική κοινωνία, ότι ο κινήσεις και οι επιλογές της Περιφέρειας έχουν θετικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα.  Είναι επιτυχία το γεγονός ότι μέσα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, την επόμενη χρονιά στην Πελοπόννησο, θα προσγειώνονται στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας  5 νέες προγραμματισμένες  πτήσεις καθώς και 6 νέες charter πτήσεις.
Ειδικότερα:
Η Aegean Airlines από τις 10 Μαρτίου θα συνδέει την Καλαμάτα με  το Ντίσελντορφ και το Μόναχο, 2 φορές την εβδομάδα (σ.σ. έχει δημοσιευτεί ήδη στην "Ε)  και από τις 9 Μαρτίου την  Στοκχόλμη με πτήση 1 φορά την εβδομάδα. 
Έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας, το γεγονός ότι το 2013 στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, θα έχει πρόσβαση μία από τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες με μεγάλη ικανότητα στην μεταφορά τουριστών. Η διεθνής εταιρεία Easyjet, από τις 6 Ιουλίου έως τις 3 Οκτωβρίου  θα συνδέει το Λονδίνο από  το αεροδρόμιο Gatwick  (σ.σ σύμφωνα με πληροφορίες είναι το αεροδρόμιο  Luton )με την Πελοπόννησο με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Πέμπτη και Σάββατο. 
Παράλληλα, πτήσεις charter θα συνδέουν την Πελοπόννησο με πολλές ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, τη Μόσχα (2 φορές την εβδομάδα), το Ροστόβ, το Καζά  και την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. (σ.σ. οι περισσότερες πτήσεις είναι ήδη γνωστές) 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαπραγματευόμενη με τις αεροπορικές εταιρείες ανέλαβε να ενισχύσει την επικοινωνιακή παρουσία  των περιοχών της Περιφέρειας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Η επίδραση αυτής της επέκτασης των πτήσεων και η καθιέρωση ενός νέου διεθνούς κόμβου στην Πελοπόννησο, θα έχει καταλυτικό ρόλο και θετική επίδραση σε όλους τους τομείς του τουρισμού, της οικονομίας και της κοινωνίας. Οι νέες επιβεβαιωμένες πτήσεις για το 2013 θα είναι πάνω από 200.  Ιδιαίτερα σημαντικό είναι  το γεγονός ότι οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τη Γερμανία και τη Σουηδία από το Μάρτιο. Εξέλιξη που δημιουργεί τις συνθήκες η Πελοπόννησος να  γίνει προορισμός για όλο το χρόνο. 
Οι νέες πτήσεις αναμένεται να μεταφέρουν τουλάχιστον 23.000 χιλιάδες επισκέπτες στην Πελοπόννησο" 

*** EYRO BASKET LEAGUE :  
4η Αγωνιστική
01/11/2012Ζαλγκίρις -Αρμάνι Μιλάνο      92-87 .- ^
01/11/2012Φενέρμπαχτσε Ούλκερ - Παναθηναϊκός      73-64 .- ^
01/11/2012Μακάμπι  -Πρόκομ                   93 - 62  .- ^
01/11/2012Ουνικάχα Μάλαγα -Αλμπα Βερολίνου   67 - 62 .- ^
01/11/2012Ρεάλ Μαδρίτης  - Καντού                    80-66 .- ^
01/11/2012Κάχα Λαμποράλ  - Αναντολού Εφές     64-76 .-^
01/11/2012Μπαρτσελόνα  - Παρτιζάν                 85-82 .- ^
02/11/2012ΚίμκιΟλίμπια-
02/11/2012ΜπεσίκταςΤΣΣΚΑ Μόσχας-
02/11/2012ΟλυμπιακόςΤσεντέβιτα Ζάγκρεμπ-
02/11/2012ΜπάμπεργκΛιέτουβος Ρίτας-
02/11/2012ΣιέναΕλάν Σαλόν


~** ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ :

1.-  Παναγιώτης  Σγουρίδης  Βουλευτής  ΠΑΣΟΚ  20  χρόνια και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής  επιστρέφει  : και σε  100 περίπου  στρέμματα  κοντά στη λίμνη  Βιστωνίδα , Ραψάνη , Ξάνθης Αμπελουργός - Οινοποιός - Ποτοποιός .-

2.- Θόδωρος Κασίμης 21 χρόνια  βουλευτής  Ν.Δ. , Υφυπουργός  Εθνικής Οικονομίας , Εξωτερικών , Δημοσιογράφος ,επιστρέφει  : με την  καλλιέργεια  σαλυγκαριών σε  680  τ.μ. σε πεδιάδα της Τρίπολης Αρκαδίας με  500 χιλιάδες σαλιγκάρια ....-

3.-  Ευάγγελος  Αργύρης  20  χρόνια  βουλευτής ΠΑΣΟΚ , Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ , Αντιπρόεδρος Βουλής , Υφυπουργός Γεωργίας Πτινοτρόφος  στα Γιάννενα από το 1975 με  εκτροφή  22.000 χιλ. κοτόπουλα  .- ... 

4.- Μαργαρίτης Τζίμας Δήμαρχος  14 χρόνια , 8  χρόνια βουλευτής Ν.Δ. και  Υπουργός , επιστρέφει :  Εκπεδευτικός  , Φροντιστηριακός δάσκαλος  15 χρόνια φροντιστήρια  Καθηγητής  Φυσική - Χημεία - Μαθηματικά στην Δράμα .-


~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/10/29102012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  29/10/2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post_30.html , Ενημέρώσεις  Ειδήσεις  , Τρίτη 30  Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post_31.html  , Τυφώνας ΣΑΝΤΙ  στις  Η.Π.Α.  ..Τετάρτη  31  Οκτωβρίου  2012  .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσεις   , Με  ειδήσεις Μεσσηνιακά και  Άλλα ,  Τετάρτη  31  Οκτωβρίου  2012  .-


~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html  , Στην  καθημερινότητα της ενημέρωσης   ,  Πέμπτη  01  Νοεμβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html  , Τα  Βίντεο της  ημέρας   στο  αγιάζι της ενημέρωσης , Πέμπτη  01  Νοεμβρίου  2012 .-

 ***    BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamatios01 , =396video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal , = 390 video.-

*
~*** Κυκλώνας Σάντι 2012 στις ΗΠΑ : http://youtu.be/Xn1-LfDo4EU  ,

**